Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > 79 оперативних виїздів здійснили рятувальники за минулу добу

79 оперативних виїздів здійснили рятувальники за минулу добу


ДСНС надала інформацію по Харківській області станом на 8:00 3 квітня 2022 року.

Загалом за добу 2-3 квітня рятувальники здійснили 79 оперативних виїздів, з яких: 67 на ліквідацію пожеж, 28 з них — через обстріли, 15 пожеж у приватному секторі, які сталися з інших причин, 24 пожежі у природних екосистемах, спричинених необережним поводженням з вогнем. А також 4 рази на розбирання завалів, 8 — на допомогу населенню.

За інформацією, рятувальники ліквідовували пожежі у житлових багатоповерхівках, приватних, складських та інших будівлях, гаражних кооперативах та автомобілях, що виникали у Московському (6 пожеж), Київському (5), Немишлянському (3) та Шевченківському (1) районах міста Харкова, а також у Чугуївському (5 пожеж), Лозівському (3) Ізюмському районі області (2), Харківському (2) та Богодухівському (1).

Найбільша пожежа спричинена обстрілами сталася у Московському районі міста Харкова. Горіли 14-ть квартир з 4-го по 9-й поверхи житлової дев’ятиповерхівки. Загальна площа пожежі склала близько 700 кв.м. 8 годин рятувальники боролись з вогнем.

Крім того, масштабна пожежа сталася вночі у Харківському районі області. Там горіли складські приміщення. Загальна площа пожежі склала близько 400 кв.м. Працівники ДСНС ліквідовували пожежу протягом 4 годин.
Також горіли складські приміщення у Немишлянському районі міста Харкова. Площа пожежі склала понад 500 кв.м.

Повідомляється, після ворожого обстрілу у місті Лозова, зайнялись декілька приватних житлових будинків, трансформаторна підстанція та складська будівля – щонайменше 5 людей отримали осколкові поранення. Їх було госпіталізовано до районної лікарні. 

Піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 95 боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *