П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Харківська область: оперативна інформація станом на 07:00 17 квітня 2022 року

Харківська область: оперативна інформація станом на 07:00 17 квітня 2022 року



За добу з 16 по 17 квітня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу.
Загалом за добу рятувальники здійснили 31 оперативний виїзд, з яких: на ліквідацію пожеж – 21, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами – 11, пожежі в екосистемах, спричинених необережним поводженням з вогнем та підпалом — 3, пожеж у приватному секторі та на об’єктах, що сталися з інших причин, не пов’язаних обстрілами — 7; також 7 раз на розбирання завалів та 3 — на допомогу населенню.
Підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 11 виїздів на гасіння пожеж спричинених ворожими обстрілами. Так, рятувальники виїздили на гасіння пожеж приватних будинків, гаражів та автомобілів, а також виробничої та офісної будівлі, станції технічного обслуговування, автотранспортного підприємства. Пожежі сталися: у Основ’янському (1), Московському (2) та Індустріальному (5) районах міста Харкова, а також Ізюмському (1) та Харківському (2) районах області.
Найбільша пожежа виникла на території одного з підприємств, що в Індустріальному районі Харкова. Горіли дерев’яні піддони та пластикова тара на площі близько 6000 кв.м. Ліквідовували пожежу 12 відділень ДСНС. Вогнеборцям вдалось врятувати значну частину продукції підприємства, а також запобігти розповсюдженню полум’я на поруч розташовані об’єкти.
Також пожежа сталась в адміністративно-офісній будівлі, що в Основ’янському районі Харкова. Площа пожежі склала близько 1500 кв.м., горіли будівля та 9 автівок. За попередніми даними загинуло 2 та постраждало ще 18 людей. На місці пожежі працювало 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки та близько 50 осіб особового складу ДСНС.
Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби знешкоджено близько 50 боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

Ми вистоїмо. Віримо, що вкотре відвоюємо своє право! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *