Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Дайджест воєнних подій. 22 травня

Дайджест воєнних подій. 22 травня

▪️ Дніпропетровська обл. близько 16.00 «приліт» ракети у Павлоградському районі.  Влучили у річку Самара.  Люди не постраждали, – голова ОВА Валентин Резніченко.



▪️ У Миколаєві знову лунають вибухи. Деталі уточнюються.



▪️ На південному напрямку військові рф продовжують обстрілювати позиції сил оборони та населенні пункти з артилерійського та мінометного озброєння, з систем залпового вогню. На Херсонщині стабільно складна ситуація, вибухи та обстріли у районах – ОК “Південь”.



▪️ Вчора з Маріуполя до фільтраційного табору у Безимяне було депортовано 313 людей, зокрема 55 дітей. З фільтраційного пункту у с. Нікольське було депортовано на росію 70 людей, зокрема 12 дітей. З с. Безимяне було депортовано на росію 175 людей, зокрема 17 дітей.



▪️ російські окупанти готуються відновити наступ у районі міста Ізюм Харківської області, однак ЗСУ тримають позиції та не допускають просування ворога, – голова ОВА Олег Синєгубов.



▪️ У Верховній Раді України знову намагаються обійти заборону проросійських партій. З’явилася нова депутатська група під назвою Відновлення України. До її складу увійшли частина депутатів від ОПЗЖ і з групи Довіра. – повідомив народний депутат Ярослав Железняк (фракція Голос).



▪️ У розпорядженні влади Фінляндії знаходиться заморожене майно росіян, що потрапили під санкції, на суму як мінімум 76 мільйонів євро, – пише Yle.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *