Вівторок, 19 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Селищна рада інформує

Селищна рада інформує

🇺🇦 Вітаємо, друзі!

Україна продовжує героїчно боротися з ворогом. Близнюківщина тримається, над громадою майорять наші прапори. Так є, і так буде надалі.

Станом на цю годину маємо для вас наступну інформацію:

✅ працюємо над наповненням бюджету, благоустроєм населених пунктів, вирішуємо поточні питання життя громади. Всі на місцях. Звертайтеся, якщо маєте потребу.

✅ громадам Харківської області передають борошно і цукор для випікання хлібу, – про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. Вантаж відправляють щодня з обласного логістичного центру. Тож Близнюківщина теж чекає на призначену для громади допомогу.

✅ відверто раді, що допомагають нашій громаді не лише державні установи, але і звичайні громадяни, які мають ресурс та бажання.

❤️ Близнюківська громада висловлює щиру подяку Барському міському голові Вінницької області Володимир Саволюк, лозівчанам: генеральному директору ТОВ «Краєвид Поділля» Пуга Григорій та Володимиру Каменеву, керівнику БФ «Слава Україні» В’ячеславу Штучному, Сергію Хваткову та всім людям, які були причетні до передачі нашій громаді медикаментів, одягу, постільної білизни та засобів гігієни.

Більшість з отриманої гуманітарної допомоги вже знайшла своїх адресатів. Особливо приємно, що благодійники подбали і про товари для малюків та породіль.

💬 «Сьогодні передала нашій бригаді екстреної медичної допомоги спеціальні родові набори, які необхідні при пологах поза лікувальним закладом, та необхідні засоби гігієни для породіль та новонароджених, – розповідає Лідія Шулець. – Приємно, що є на світі люди, які хочуть і можуть допомогти іншим».

✅ нагадуємо, що цього року для школярів громади навчальний рік завершиться 3 червня. Просимо батьків учнів зараз особливо контролювати, як у ці останні дні навчального року 2021/2022, діти дотримуються графіку дистанційного навчання. Саме час підсумкових контрольних робіт. Будьте відповідальними, будь ласка!

🇺🇦 Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *