П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Ситуація на Харківщині та в регіонах. Ранок 21 листопада

Ситуація на Харківщині та в регіонах. Ранок 21 листопада

📍 Харківщина

Вчора ввечері ворог завдав ракетного удару системою С-300 по смт Шевченкове Куп’янського району. Ракета влучила у 2-поверховий багатоквартирний будинок. Пошкоджено також житловий будинок поруч. На жаль, загинула 38-річна жінка, щонайменше 2 людей отримали поранення. Рятувальники ще розбирають завали.

Крім того російські окупанти з мінометів та артилерії обстрілювали райони населених пунктів Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів.

У м. Куп’янськ обстрілами пошкоджено складські приміщення, об’єкти цивільної промисловості. Сталися пожежі.

▪️ Тривають роботи з розмінування територій області. За добу знешкоджено 86 вибухонебезпечних предметів.

Бої наших захисників з окупантами тривають. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу!🇺🇦

Олег Синєгубов


❗️ росіяни знову тероризували Дніпропетровщину

Окупанти вдарили Градами» та важкою артилерією по трьох громадах – Нікопольській, Марганецькій та Мирівській. Скерували туди майже 60 снарядів.

У Нікополі поранений 78-річний чоловік. Медики надали йому допомогу. Залишився лікуватися удома.


❗️росіяни обстріляли два села Запорізького району

Ворог вдарив ракетами С- 300. Зруйновані і пошкоджені житлові будинки.
На щастя, з людей ніхто не постраждав.


За минулу добу ворог завдав 2 ракетних удари та здійснив понад 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Російських ракетних ударів зазнали об’єкти цивільної інфраструктури міста Куп’янськ Харківської області.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Слобожанському напрямку у прикордонних районах Бєлгородської області визначеними підрозділами противник продовжує виконувати завдання з прикриття російсько-українського кордону, проведення демонстраційних і провокаційних дій. Здійснив мінометні обстріли в районах населених пунктів Амбарне, Бочкове, Ветеринарне, Огірцеве та Стариця Харківської області.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала по ворогу 6 ударів: 3 по районах зосередження окупантів та 3 – по позиціях його зенітних ракетних комплексів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за поточну добу уразили 2 пункти управління, склад боєприпасів, 5 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 інші важливі об’єкти противника.

Віримо у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *