Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Квіти Перемоги на клумбах рідної школи!

Квіти Перемоги на клумбах рідної школи!

Садовська філія Близнюківського ліцею, як і багато шкіл України взяла участь у всеукраїнському благодійному проекті Flowers4Shool, що має мету не тільки прикрасити шкільні клумби квітами, а й допомогти дітям впоратися зі стресом від війни.

30 листопада було отримано посилку, в якій було кілька сотень сортових тюльпанів, лілій, а також різновиди первоцвітів. Які саме ці квіти – стане зрозумілим лише тоді, коли вони зацвітуть. Разом з цибулинами було надіслано невеличку інструкцію з їх висаджування та подяку за участь у проєкті.
Коли дізналися, що цибулинки треба висадити відразу, коментарів було дуже багато, адже почалися морози. Однак, за умовами проєкту, відкладати висаджування цибулинок до весни не можна, а треба обов’язково зробити це у цьому році, щоб вони перезимували.

То в перший день зими вчителі, учні 8-го і 9-го класів, працівники Садовського закладу освіти взялися за роботу. На жаль, верхній шар грунту вже промерз і його треба було прорубувати ломами. Спочатку це здавалося нездійсненним, але Роман Ярошенко, Віктор Сєрий, разом з хлопцями 9 класу впоралися з цим завданням. Ми порівнювали нашу роботу з тим, що роблять наші воїни на передовій, риючи окопи у будь-яку погоду. Далі уже й лопатою було легко перекопувати клумби.

Восьмикласники разом з класним керівником Т.І. Томашинець, наносили опалого листя і зверху вкрили посаджені рослини. Надіємося, що коли випаде сніг, їм стане ще тепліше!

Висадка квітів пройшла цікаво і весело! Всі учасники цієї акції отримали безліч позитивних емоцій. Хоч надворі було холодно, але на душі – тепло і радісно від зустрічі з однокласниками і від спільної праці.
Навесні на клумбах біля школи зацвітуть квіти як символ Перемоги над ненависним ворогом, який нищить усе прекрасне, що є в Україні.

Щиро дякуємо виробникам квітів із Нідерландів за розуміння і підтримку і з нетерпінням чекаємо Перемоги навесні!

Вчителі та учні Садовської філії Близнюківського ліцею

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *