Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Вітання депутата Лозівської районної ради АНДРІЯ ВОРОНКІНА

Вітання депутата Лозівської районної ради АНДРІЯ ВОРОНКІНА

Шановні  жителі Близнюківщини!
16 вересня 1943 року танкісти 31-ої гвардійської Барвінківської окремої вогнеметної танкової бригади під командуванням генерал-майора танкових військ Д.М.Бурдова, воїни 35-ої Лозівської Червонопрапорної стрілецької дивізії генерал-майора П.М.Шафарова і 60-ої гвардійської стрілецької дивізії генерал-майора Д.П.Монахова визволили Близнюківський район від німецько-фашистських загарбників.


То прийміть найщиріші  вітання із цією визначною датою!
78 років  тому на нашу землю прийшов довгоочікуваний мир, за  який наші діди та прадіди заплатили найвищу ціну – життя та кров.

Сьогодні ми повинні віддати данину поваги  тим, хто героїчно боронив  рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу,  вшановуємо пам’ять тих, хто загинув, визволяючи Близнюківський район від нацистських окупантів.

Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на  передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під  скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим.

Шановні ветерани, моє покоління низько вклоняється вам за героїзм і свободу.



Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Я зичу ветеранам війни, вдовам, дітям війни, їхнім нащадкам і всім землякам міцного здоров’я, довголіття, добробуту, затишку і тепла, мирного неба та здійснення найзаповітніших мрій.

Нехай квітне і розвивається наша рідна земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

Ми пам’ятаємо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *