Вівторок, 19 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > ГРОМАДА > Новий рік – чудове свято! Зичим всім добра багато!

Новий рік – чудове свято! Зичим всім добра багато!

Шановні жителі
Близнюківської громади!

Ось і завершується 2021 рік. Ми знову перегортаємо ще одну сторінку нашого життя, нашої історії. Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання на те, що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери людського життя. Всі ми у ці дні, прощаючись з роком, що минає, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги, на мир і злагоду в нашій країні.
Для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень, як у повсякденному житті пересічного громадянина, так і в стратегії творення нашої держави. Для усіх нас, жителів Близнюківщини, 2021 рік був сповнений нелегких випробувань і все таки, – він став важливим щаблем у відродженні духовного та соціального потенціалу рідного краю. Бажаю, щоб Новий рік і Різдво Христове стали початком нового успішного року. Нехай звучать найкращі побажання миру, здоров’я, щастя та удачі, а новорічне диво стане частинкою доброго настрою на увесь рік.
Геннадій Король,
Близнюківський селищний голова

Шановні жителі
Близнюківської громади!

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2021-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід. Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться.
Від усієї душі зичу вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра і радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.
З Новим роком та Різдвом Христовим!
Олександр ДІДЕНКО,
депутат Харківської обласної ради

Дорогі друзі!
Минає 2021-й рік, про який ми всі залишаємо в серці спогади – щасливі і не дуже. Рік, який, безумовно, запам’ятається кожному з нас злетами і падіннями, хвилинами щастя і подоланням складнощів, нелегкими втратами і яскравими здобутками.
Нехай рік, що приходить йому на зміну, збільшить все гарне, світле і тепле, що ми тримаємо в серці. Нехай примножить родинне тепло і любов, багатство і достаток, кількість друзів і добрих людей поруч.
Хай Новий 2022-й рік стане роком розуміння, взаємної підтримки, добробуту і щастя! А з усім іншим ми точно впораємося. Бо ми – разом! І все в нас буде добре.
З Новим 2022 роком! Будьте здорові!
Юлія Світлична,
народний депутат України

Дорогі друзі, земляки!
Щиро вітаю всіх вас із Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай прийдешні свята, на які всі ми традиційно покладаємо великі надії, принесуть кожному з вас мир, добро і достаток!
Рік, що минає, був щедрим на пам’ятні події. Незважаючи на всі труднощі, ми поступово і впевнено перетворюємо життя на краще. Сподіваюся, що і 2022-ий рік стане для всіх нас роком позитивних змін, успішної реалізації всього задуманого, принесе довгоочікуваний мир, відновлення територіальної цілісності, подальше соціально-економічне зростання як держави в цілому, так і Близнюківської громади зокрема.
В ці дні звідусіль летять вітання до затишних домівок від рідних та близьких. Навстіж відкриті ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я. Оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і буде завжди, доки живуть в серцях людей почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди.
Тож хай об’єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради нашого майбутнього.
Андрій ВОРОНКІН,
депутат Лозівської районної ради

Дорогі жителі Близнюківщини!
Щиро вітаю вас з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим. В ці передноворічні дні хочеться охопити думками прожитий рік, проаналізувати те, що зроблено, і те, чого не змогли досягти, а також подумати про майбутнє. Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться.
Нехай же усі бажання, які ви загадаєте Новорічної ночі, збудуться вже у найближчому майбутньому. Нехай Новий рік увійде до вашого життя добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові здобутки, багато яскравих моментів, цікавих зустрічей та вдалих рішень, а людська шана нехай стане гідною подякою за плідну і самовіддану працю. Нехай тепло різдвяної свічки зігріває ваші серця протягом усього року. Будьте щасливими, здоровими й багатими! Будьте успішні!
Микола ГЕРАЩЕНКО, голова ради
сільгосптоваровиробників Близнюківщини

Шановні працівники підприємства,
ветерани та пайовики!

Радий вітати вас з Новим роком й Різдвом Христовим і побажати усім міцного здоров’я, щедрих земних благ.
Ми виконуємо благородну роботу – вирощуємо хліб, роблячи життя українців заможнішим.
Адже якщо є хліб на столі – наше життя набуває нового сенсу, є надія на краще майбуття. Тому я вдячний колективу за сумлінну працю і щиро бажаю усім радісних Новорічно-Різдвяних свят.
Хай Новий рік принесе у кожен дім щастя, злагоду, добробут, а колядки віншують многая і благая літ.
Руслан Биченко,
директор СТОВ «Агрофірма «Берестівська»

Щастя, достатку, яскравих вогнів новорічної ялинки та веселого Різдва зичу всім трудівникам, ветеранам, пайовикам підприємства!
Хай до кожної оселі проляже доріжка доброти, взаєморозуміння, працелюбності. Заквітчаних весен і теплого літа, усім – з роси і води! Щедрої на врожай осені й хліба-солі на вашім столі! Хай доля несе у ваші оселі на українських рушниках мир, здоров’я та добробут.
Хай Новий рік принесе з собою радісні сподівання та віру в те, що наступний рік буде кращий, аніж попередній. Щасти вам завжди й усюди.
Ігор Биченко,
директор ТОВ «АФ «Нікольська»

Шановні трудівники, ветерани
та пайовики СТОВ «Самара»!

Щиро вітаю вас та ваші сім’ї з Новим роком і Різдвом Христовим. Хай у кожну родину 2022-й прийде бажаним гостем з багатими подарунками й гарними новинами. В році новому обов’язково будьте здорові!
Нехай прийдешній рік наповнить ваше життя радістю і світлом, виправдає всі сподівання та надії, обдарує добробутом, благополуччям, злагодою. Хай у ваших сім’ях завжди панують мир, повага, розуміння та віра в краще майбутнє.
Іван БІБЛІЙ,
директор СТОВ «Самара»

Шановні трударі ФГ «Аграрник-2014», дорогі земляки!
З Новим роком та Різдвом Христовим у кожного з нас пов’язані надії на краще. Всі ми віримо, що переступивши поріг нового року та перегорнувши ще одну сторінку історії, чистий аркуш почнемо заповнювати лише найкращим: миром, щастям, благополуччям, радістю.
Бажаю, щоб кожен із вас не переставав вірити в чудодійну силу Новорічної та Різдвяної ночі і завжди з трепетом чекав здійснення усіх бажань.
Володимир ІВАНЕНКО,
голова ФГ «Аграрник-2014»

Дорогі жителі Близнюківщини, земляки!
Щиро вітаємо вас із світлими зимовими святами: Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди, здійснення всіх особистих бажань, мрій та задумів.
Нехай Новий рік принесе вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло, шану та любов від рідних та близьких вам людей. А осяйна Різдвяна зоря об’єднує усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідного дому, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей, а в кожній родині нехай запанують мир та спокій.
Щасливого Нового року та веселого Різдва!
Колективи ТОВ «Комбікормовий завод»
та ФГ «Велес-Агро»

Шановні трудівники, ветерани та пайовики СФГ «Спадщина», дорогі земляки!
Радий вітати вас з Новим роком й Різдвом Христовим і побажати усім міцного здоров’я, щедрих земних благ.
Ми виконуємо благородну роботу – вирощуємо хліб, роблячи життя українців заможнішим. Адже якщо є хліб на столі – наше життя набуває нового сенсу, є надія на краще майбуття.
Тому я вдячний колективу за сумлінну працю і щиро бажаю усім радісних Новорічно-Різдвяних свят.
Хай Новий рік принесе у кожен дім щастя, злагоду, добробут, а колядки віншують нам многая і благая літ.
Олександр ПОНОМАРЕНКО,
голова СФГ «Спадщина»

Шановні ветерани війни та праці,
пенсіонери, молоде покоління
мешканців Близнюківщини!

Від щирого серця та з найкращими побажаннями прийміть мої вітання з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік принесе із собою смак нових перемог, надію, сподівання та впевненість у завтрашньому дні. Нехай ці зимові свята будуть радісними та щасливими, додадуть життєвих сил та оптимізму.
Здоров’я вам усім міцного, миру та благополуччя у кожен дім і всій нашій Україні.
З повагою, Ніна КЛИМЕНКО – голова організації ветеранів Близнюківської громади

Шановні жителі Близнюківщини, земляки!
Щиро вітаємо вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі й наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – з Новим роком і Різдвом Христовим. Ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового часу, нових надій і сподівань. То нехай Новий рік прийде до вас лише з радістю, буде щедрим на втілення планів і сподівань, додасть сил, здоров’я й оптимізму, вселить у душі спокій і впевненість.
Рада отаманів Близнюківського козацького полку

Дорогі працівники підприємства, земляки!
Прийміть найщиріші вітання з Новорічними та Різдвяними святами! Нехай вони додадуть вам віри в краще майбутнє, життєвих сил, нехай всі труднощі будуть переможені, а успіх супроводжує вас скрізь та у всьому.
Нехай Новорічні свята принесуть вам тільки добро, мир і достаток. Щастя вам, міцного здоров’я, родинного затишку, нових досягнень, вагомих успіхів та творчих злетів. Веселих вам свят!
Арслан Агаєв, директор ПСП «Тернівка»

Міцного здоров’я, гарних здобутків у праці щиро зичу всім трудівникам ПСП «Червона Зоря», ветеранам праці, їхнім сім’ям.
Доля хай буде прихильною і щедро обдаровує всілякими благами, всі невдачі нехай залишаться в минулому, а попереду чекає світла, успішна дорога. Нехай Різдвяні вогні зігрівають ваші душі протягом усього нового року.
З цими прекрасними святами завжди пов’язані надії на краще. Тож бажаю вам у Новому році оптимізму, гарного настрою. Нехай мир і добро назавжди оселяться у ваших домівках. Любові, щастя, здоров’я вам і вашим близьким, щирих посмішок від тих, хто поряд.
Віктор ІВАНЕНКО, директор ПСП «Червона Зоря»

Щиро вітаю всіх працівників
підприємства, пайовиків та земляків
з Новорічними святами!

Бажаю вам зустріти і провести їх у доброму здоров’ї, веселому настрої. Нехай Новий рік та Різдвяна зірка принесуть до ваших домівок благополуччя і достаток, осяють радістю серця і наповнять їх щирістю, милосердям і любов’ю. Хай життєві труднощі оминають ваші родини, завжди панують в них мир і злагода, живе віра у світле майбутнє! Нехай Новий рік буде для вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі. Хай збудуться всі заповітні мрії, корисними справами наповнюється життя, і кожен день дарує радість і наснагу!
Володимир Івахненко,
директор ПСП «Володимирівське»

Дорогі трудівники підприємства,
ветерани праці та пайовики!

Я щиро вітаю кожного з вас з наступаючим новим роком. Вже завтра 2022 рік вступить у свої права і почне диктувати свої умови. То нехай для всіх нас він буде мирним та стабільним, успішним та неповторним, наповненим новими досягненнями, радісними моментами та правильно прийнятими рішеннями.
Будьте здорові та щасливі у новому році!
Микола ІВАХ, голова СГ «Калина»

Шановні працівники
ПСП «Україна»! Дорогі земляки!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!
Дякую кожному з вас за сумлінну, добросовісну працю! Бажаю всім вам в Новому 2022 році міцного здоров’я, радості і благополуччя та удачі у всіх ваших добрих справах, любові, злагоди, взаєморозуміння в родинах. Нехай новий рік буде щедрим на сповнені мрії, подолані рубежі й перешкоди. Хай додасть миру, здоров’я і сил, творчого завзяття і снаги, духовної величі і краси! Нехай казкове сяйво Божої зорі принесе у ваші оселі чарівну атмосферу добра, радості та благодаті!
Олексій ДІДОРЕНКО, директор ПСП «Україна»

Шановні спортсмени Близнюківщини, дорогі земляки!
Вітаю всіх вас з Новорічними та Різдвяними святами! Бажаю всім любові та турботи близьких людей, посмішок друзів та постійності ділових партнерів. Нехай Новий рік буде щедрим для вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення.
Андрій ФУРМАН, голова ГО «Федерація вільної боротьби «Слобожанщина»

Шановні працівники ТОВ НВФ
«Хелп-Агро», ветерани, пайовики!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлих свят Нового Року та Різдва Христового!
Бажаю вам і вашій родинам міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту, миру і злагоди в кожній оселі, благополуччя і Божої благодаті.
Нехай рік прийдешній буде для вас багатим на добро, щедрим на творчу наснагу, успіхи у професійній діяльності. Нехай Різдвяні свята Божим благословенням осяють усі ваші добрі справи та починання.
Дирекція ТОВ НВФ «Хелп-Агро»

Дорогі колеги,
працівники товариства та земляки!

Відходить у минуле 2021 рік. Незважаючи на всі життєві негаразди, в наших серцях залишилось місце для надії на краще. Нехай у прийдешньому році здійсняться мрії та втіляться в життя всі ваші прагнення.
Нехай у новому році прийдуть до ваших осель і у ваші сім’ї добрі гості: щастя, здоров’я, радість, любов, дружба, спокій і взаєморозуміння.
Щасливих Новорічних та Різдвяних свят!
Вадим ЛУЧКА,
директор ТОВ «Близнюківський КХП»

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться.
Від усієї душі зичу всім трударям господарства та жителям Близнюківщини великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.
Нехай прийдешній рік виправдає ваші добрі надії і прагнення, здійснить задумані бажання, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння, любов і благополуччя.
Віктор Лукоцький, голова ФГ «Жезняк»,
голова ради роботодавців

Шановні працівники та пайовики
ТОВ ім. газети «Ізвєстія»!

Щиро вітаю кожного з вас та членів ваших родин з радісними Новорічними святами!
Нехай рік новий, який вже через кілька годин прийде на нашу землю, принесе з собою багато приємних моментів, міцне здоров’я, добробут, злагоду, щиру любов, нетанучу віру в краще.
Нехай над нами завжди буде мирне блакитне небо, а рідна земля радує своєю красою та дає високі урожаї.
Михайло ШЕВЧЕНКО,
директор ТОВ ім. газети «Ізвєстія»

Дорогі працівники фермерських
господарств, ветерани, пайовики!

Новий рік – це яскраве, урочисте і веселе свято. Хай надія та віра в себе і свої сили надихають на здійснення найзаповітніших мрій. Нехай збудеться все задумане, а 2022 рік стане таким, яким ми всі хочемо його бачити.
Зустрічаючи Новий рік, побажаймо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни.
Бажаємо всім вам, аби новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні.
З Новим роком та Різдвом Христовим!
Микола ВОРОНКІН, голова СФГ «Ольга»,
Владислав ВОРОНКІН, керівник ФГ «Темп-2012»

Щиро вітаю шановних працівників
господарства, ветеранів, пайовиків
з Новорічними та Різдвяними святами!

Бажаю вам і вашим рідним злагоди, миру, спокою. Нехай радістю і добробутом наповнюються ваші оселі, у щасті та здоров’ї зростають діти, в шані і любові живуть батьки.
Зичу, щоб 2021 рік, відходячи у минуле, забрав із собою усі негаразди, а натомість прийде віра, достаток, прибудуть сили для здійснення найзаповітніших планів і мрій.
Володимир ЛІТВІНОВ,
директор ПП «Агрохолдинг «Надійний»»

Сердечно поздоровляю всіх працівників фермерського господарства «Агротрек» та їхні родини із світлими і радісними святами – Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!
Нехай святкові дзвони Нового року озвуться у ваших серцях радістю, благодаттю, великою надією на краще майбутнє, а Різдвяна зірка принесе у домівки щастя, здоров’я, тепло, достаток і любов. Бажаю всім міцного здоров’я, душевної гармонії, успіхів у праці та щедрої винагороди. З Новим роком та Різдвом Христовим!
Володимир Сморщок,
голова ФГ «Агротрек»

Шановні трудівники, ветерани,
пайовики ПСП «Маяк» та земляки!

Шлемо вам щирі привітання з нагоди Нового року і Різдва Христового. Нехай 2022 рік увійде до ваших осель добром і радістю, а Різдво Христове наповнить серця любов’ю і надією.
Зичимо кожній родині сімейного добробуту, здоров’я, радісних дитячих усмішок, миру, процвітання та щедрих дарунків.
Нехай ці величні свята принесуть у кожен дім затишок, душевний спокій та впевненість у краще майбутнє.
Адміністрація підприємства

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *