Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > ГРОМАДА > Агенти змін – молодіжна рада Близнюківської громади

Агенти змін – молодіжна рада Близнюківської громади

На Близнюківщині зароджуються нові традиції. Одна з них – «Чай з головою громади» напередодні Новорічних свят, тобто неформальна зустріч жителів громади з її очільником.

Розпочати вирішили з ініціативної молоді. То 28 грудня запрошені на захід юнаки та дівчата відгукнулися на пропозицію стати агентами змін – створити молодіжну раду Близнюківської громади. До її складу увійшли представники селища Близнюки та таких сіл: Добровілля, Самійлівка, Далеке, Енергетиків, Софіївка Перша, Лукашівка, Садове та Бурбулатове. В ході роботи представники активної молоді задавали голові громади Геннадію Королю запитання щодо працевлаштування молоді, благоустрою населених пунктів, вносили власні пропозиції та напрацьовували плани на майбутнє. Із вирішеного – екскурсія молодіжної ради Близнюківщини до «колег» у одну з громад України, де цей орган вже створений і успішно функціонує. Молодь має надихнутися прикладом інших, побачити на власні очі, що зміни відбуваються там, де люди згуртовані, вмотивовані та власноруч творять своє майбутнє.

«Впевнений, що результатом цієї зустрічі стануть цікаві, креативні проєкти, – зазначив Геннадій Король. – Не втомлююсь повторювати, що наш головний скарб – це люди. Дякую молоді за сьогоднішні запитання та ідеї, за те, що їй не байдуже, якою буде Близнюківщина.

Спілкування «без краваток» – гарна нагода обговорити дійсно важливі питання у зручному для всіх учасників форматі».

Отже, молодіжна радо, вперед!

Олена ШАРІПОВА,
підбирач інформаційного та довідкового матеріалу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *