П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > НОВИНИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ > Новини Близнюківської громади

Новини Близнюківської громади

Над Близнюківщиною – прапори рідної України. Наші захисники мужньо боронять свою землю, крейсер «Москва» пішов на дно (на х#й), а ми продовжуємо працювати кожен на своєму фронті.

Частина близнюківців пішли на фронт, люди волонтерять, приймають переселенців, сіють хліб, виховують дітей, садять городи, прибирають подвір’я та готуються до Великодня.

Станом на 9:34 ми маємо для вас наступні новини:

⚡ евакуація жителів громади не оголошувалася.

💬 «Учора зустрічався з головою Лозівської військової адміністрації Володимиром Ромахом, – коментує секретар ради Сергій Володченко, – він повідомив, що для Близнюківщини гостра необхідність організації масової евакуації відсутня. У той же час нагадую, що ситуація напружена та може бути непередбачуваною. Прошу близнюківців не ігнорувати сигнали тривоги, не бути легковажними. Від цього залежить ваше життя!».

⚡ нагадуємо, що кожен, хто прагне тимчасово змінити місце проживання на більш безпечне, може скористатися власним транспортом чи послугами Укрзалізниці.

На сьогодні, 15 квітня, призначено евакуаційний поїзд зі станції Покровськ:

🚆№233 Покровськ – Чоп о 16:30.

У зв’язку зі зменшенням потоку пасажирів та зважаючи на ситуацію у регіоні, додаткові евакуаційні рейси зі станції Слов’янськ не заплановані.

При цьому відправка регулярних поїздів 46 на Ужгород (безкоштовно), 142 на Львів (безкоштовно) та 137 на Хмельницький (безкоштовно) здійснюється з Лозової.

Перший поїзд у напрямку Ужгорода відправляється о 09:30. У разі збільшення потоку додаткові поїзди можуть бути призначені диспетчерським розкладом, стежте за оголошеннями на вокзалі.

⚡ За інформацією начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Леоніда Бондаренка, випускники громади замість класичного ЗНО, скасованого через війну, будуть складати національний мультипредметний тест. Стежте за офіційними новинами.

⚡ відділення Нової Пошти у селищі поки що працює лише на видачу. Відправлення відсьогодні можуть прийняти у сусідній Лозовій.

👌 Усі служби, відділи та спеціалісти громади на робочих місцях. Близнюківці, де б ви зараз не були, ви завжди можете на нас розраховувати!

#stoprussia

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *