П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > ВІЙНА > Оперативна інформація станом на ранок 8 червня щодо російського вторгнення від Генерального Штабу ЗСУ

Оперативна інформація станом на ранок 8 червня щодо російського вторгнення від Генерального Штабу ЗСУ

▪️ Українські воїни рішуче придушили спробу ворожого штурму в напрямку Дементіївки.

▪️ На Слов’янському напрямку ворог здійснював вогневий вплив із артилерії різних калібрів в районах населених пунктів Волобуївка, Хрестище, Гусарівка, Чепіль, Мазанівка, Долина, Червоне, Дібрівне, Богородичне та Адамівка.

▪️ В районі Богородичного наші захисники завдали ворогу втрат під час його чергової спроби наступу та відкинули окупантів назад.

▪️ На Краматорському напрямку ворог вів наступ в напрямку Верхньокам’янського, має частковий успіх.

▪️ На Бахмутському напрямку противник здійснював обстріли із мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Бахмут, Спірне, Івано-Дар’ївка, Берестове, Покровське, Вершина, Володимирівка, Опитне, Торецьк, Зайцеве, Кодема, Клинове та Нью-Йорк.

▪️ Окупанти наступають в напрямку Веселої Долини та в районі населеного пункту Спірне, бойові дії тривають.

▪️ На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках тривають перестрілки вздовж лінії зіткнення із мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії.

▪️ На Південнобузькому напрямку ворог зосереджує свої зусилля на недопущенні наступу Сил оборони України. Здійснює систематичний вогневий вплив із ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення для сковування дій наших військ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *