Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Україна під обстрілами. Ситуація в регіонах станом на ранок 18 вересня

Україна під обстрілами. Ситуація в регіонах станом на ранок 18 вересня



Дніпропетровщина

Три удари по Нікопольському району з «Градів» та важкої артилерії.

Близько опівночі в Нікополь прилетіли майже 30 російських снарядів. Постраждали троє людей: 49-річна жінка та двоє чоловіків – 26 та 82 років.

Пошкоджені житлові будинки, автівки, дитячий садок, магазини, перукарня, будівля місцевої адміністрації декілька господарських споруд, газоводи та лінії електропередач.

Миколаїв

Вночі один із районів міста потрапив під обстріл.

Вже відомо, що постраждала цивільна інфраструктура. Зокрема, одна з лікарень та автогаражний кооператив. На місці працюють рятувальники.

Донеччина

За 17 вересня росіяни вбили 5 мирних жителів Донеччини: 2 у Бахмуті, 2 у Вугледарі та 1 у Георгіївці. Ще 18 людей отримали поранення.

Херсонщина

Українські військові на Херсонщині знищили баржу з окупантами, якою ворог доправляв озброєння.

Продірявлену «посудину» відправлено за курсом руського воєнного корабля разом із навантаженою військової технікою та супровідним персоналом_», – повідомляє ОК «Південь».

Також ЗСУ тримають під постійними вогневим контролем транспортні шляхи та логістичні центри ворога. У окупантів зруйновано плани на відновлення пропускних спроможностей Антонівського залізничного мосту, який вони намагалися полагодити.

Втрати ворога на південному напрямку за добу: 62 рашисти та 5 одиниць броньованої техніки.

Харківщина


Близько 1:00 год ночі окупанти обстріляли територію Чугуївської громади. Виникла пожежа на нежитловому комплексі споруд, інформація про постраждалих уточнюється.

Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював Харківський, Чугуївський райони, зафіксували обстріли Куп’янського та Ізюмського районів. Зруйновані житлові будинки та господарчі споруди, АЗС, гаражі та виробничі об’єкти. У м. Куп’янськ пошкоджено 5-поверховий житловий будинок.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом минулої доби від обстрілів окупантів загинула 11-річна дівчинка в Чугуєві. У прикордонному с. Стрілече Харківського району окупанти влучили з танка по цивільному авто, загинули 2 жінки.

У Куп’янському районі госпіталізовано з пораненнями 5 цивільних, в Харківському – 3 поранених, в тому числі чоловік 91 року. 2 постраждалих в Ізюмському районі, 1 – в Чугуївському.

▪️На лінії зіткнення наші захисники продовжують нищити ворога. Стали відомі деякі втрати окупантів під час втечі з Харківщини. Так, підрозділи 11-го армійського корпусу зі складу Балтійського флоту росії втратили понад 50% особового складу та понад 200 одиниць військової техніки.

64-а окрема мотострілецька бригада рф втратила понад 90% особового складу загиблими, пораненими, дезертирами та звільненими внаслідок відмови від участі у бойових діях.

Віримо в ЗСУ та в нашу перемогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *