Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > ВІЙНА > Олег Синєгубов – про ситуацію в області станом на 3 листопада

Олег Синєгубов – про ситуацію в області станом на 3 листопада

Вчора близько 23:00 ворог завдав удару 3 ракетами, попередньо ЗРК С-300, по м. Харків. У Київському районі 1 ракета пошкодила господарську будівлю та тролейбус, решта ракет влучили в землю. Попередньо, без постраждалих.

▪️ Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали мирне населення прилеглих до лінії зіткнення та кордону з рф територій. Обстрілювалися міста Куп’янськ, Вовчанськ, смт Дворічна та інші населені пункти Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів. Пошкоджені житлові будинки, громадські споруди, сталися пожежі.

▪️ За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, минулої доби в м. Куп’янськ під обстрілом загинула 82-річна жінка. В Куп’янському районі 1 людина госпіталізована з пораненнями. У Чугуївському районі зазнали поранень 5 мирних мешканців.

▪️ На деокупованих територіях області триває розмінування. За добу спеціалісти ДСНС знешкодили 754 вибухонебезпечних предметів.

❗️ Втім, мінна небезпека в області залишається дуже високою. Вчора біля с. Олександрівка Богодухівського району в полі на міну наїхав комбайн. 37-річний комбайнер госпіталізований з пораненнями. Біля с. Гракове Чугуївського району на міні підірвався трактор. На жаль, 45-річний тракторист загинув. Вкотре закликаємо усіх бути максимально уважними та обережними.

Наші захисники на лінії зіткнення продовжують вести бої з російськими окупантами. Віримо в наших героїв та працюємо на наближення Перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *