П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > НОВИНИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ > Віримо у те, що разом ми здатні на диво!

Віримо у те, що разом ми здатні на диво!

На Близнюківщині є 159 дітей, які проживають у сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах. Ці родини стоять на обліку у Службі у справах дітей. Відповідні спеціалісти громади тримають на контролі стан цих сімей, допомагаючи здолати обставини, які хочеться вірити, тимчасові.

Наближаються новорічно-різдвяні свята, і щиро хочеться, щоб казка у цей час прийшла у життя кожного – і дорослих, і дітей, особливо тих, чиє дитинство не можна назвати безхмарним.

Тому Близнюківська селищна рада запропонувала дітям з таких родин написати листи зі своїми бажаннями. Ми щиро хочемо, щоб бажання цих особливих дітей здійснилися, будемо намагатися їх втілити, залучаючи благодійників та спонсорів.

Про що мріють ці діти? Здебільшого не про гаджети, іграшки та велосипеди. А про гарний теплий одяг, взуття, канцелярське приладдя, набори та творчості, та, звісно ж, солодощі 🍭🍫🍬.

Тож, розпочинаємо акцію «Новорічна скриня». Наповнити скриню солодощами для дітей може будь-хто з бажаючих. Скриня чекатиме на вас в приміщенні Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради, за адресою: смт Близнюки, вул. Свободи, 36 (контактні телефони – 099 030 65 88, 066 312 74 46).

За словами директорки Центру надання соціальних послуг громади Лідії Шулець, головна мета акції – допомогти здійснити солодкі новорічні та різдвяні бажання дітей, чиї батьки або особи, які їх замінюють, не можуть цього зробити через складні життєві обставини. Подарунки, зібрані під час акції, будуть передані кожній дитині особисто:

«Закликаємо близнюківців допомогти дітям повірити у диво та проявити милосердя. Часи важкі, але на те ми й українці, щоб підтримувати одне одного у найтемніші періоди. Заздалегідь дякуємо і віримо у те, що разом ми здатні на диво!»

Близнюківська громада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *