П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > НОВИНИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ > “Свято Миколая для дітей”

“Свято Миколая для дітей”

День Святого Миколая – це символ людської надії і віри у майбутнє українських дітей, а піклування та турбота про наших дітей, захист їхніх прав, підтримка – один із найголовніших пріоритетів у сфері захисту прав дітей.

19 грудня, у селищі Близнюки відбулося “Свято Миколая для дітей” організоване Центром надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради. Гостями свята стали діти із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, та діти які є учнями Комунального Закладу «Близнюківська школа мистецтв» з класу театрального мистецтва, та початкового закладу мистецької освіти.

Ялинка, яка установлена для дітлахів біля  адмінбудинку Центру – незвичайна, вона оздоблена іграшками ручної роботи самих малят. Майстерклас для 1 класу початкового закладу мистецької освіти  з виготовлення іграшок для новорічної красуні –  провела завідувач Близнюківської бібліотеки –філії для дітей Гармаш Ганна. Дітки старших класів виготовляли свої святкові іграшки у процесі навчання. Тож з великим задоволенням та на позитиві діти прикрашали «красуню».

 Разом з казковими героями та чудовим ведмедиком пандою, які люб’язно завітали на свято  проводилися ігри, змагання на кмітливість, де перемогою  ставала «дружба». Жодна дитина не лишилася поза увагою – всі отримали подарунки із солодощів та іграшок.

«Миколая чекає кожна дитина, вона повинна сьогодні  навіть всупереч всьому, всупереч війні, всупереч тому, що не всі родини можуть собі це дозволити, відчути себе щасливою… »,- зазначила директор Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради Лідія ШУЛЕЦЬ.

У межах заходу працівниками Центру надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради  було організовано гарячий чай , яким пригощали дітей та дорослих. 

Щиро вдячні всім, хто був причетний до сьогоднішнього заходу. Свято вийшло яскравим, веселим і незвичайним.

 А найголовніше- дітки отримали приємні враження, позитивні емоції та гарний настрій.

З Днем Миколи Чудотворця!
Миру, добра та затишку у вашій оселі.
Нехай добрий Святий береже вас, подарує радість
та поселить любов у ваших серцях!

Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *