П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > Крадіжка півмільйона гривень

Крадіжка півмільйона гривень

На Лозівщині поліцейські підозрюють двох жінок у крадіжці більш ніж пів мільйона гривень
Зловмисниці заздалегідь підготувалися до викрадення коштів. Мішок, в якому знаходилося 524400 гривень, одна з жінок винесла з відділення пошти і залишила вдома у своєї напарниці.
10 квітня о 16:10 до Лозівського районного відділу поліції звернувся 53-річний директор поштового відділення в місті Лозова. Він повідомив, що під час перевезення пошти службовим автомобілем працівники установи в селі Слобідське Лозівського району виявили відсутність мішка з грошима.
В ході проведення перевірки поліцейські встановили, що 31-річна працівниця видавала гроші листоношам у приміщенні каси, та викрала один мішок з грошима. Кошти вона передала 38-річній жінці, яка займає посаду заступника директора вказаного відділення. Зловмисниця зберігала мішок з грошима за місцем мешкання. Жінки заздалегідь розробили план викрадення державних коштів.
Поліцейські вилучили речові докази.
За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *