Головна > НОВИНИ > ГРОМАДА > Лукашівці 158 років!

Лукашівці 158 років!

Першими у Близнюківській громаді в цьому році відзначили День села в Лукашівці. Попри спекотну погоду зібралися в місцевому закладі культури сільчани, щоб подивитися концерт, підготований аматорами сцени, отримати заряд позитивних емоцій, а після урочистостей просто відпочити в колі земляків, поласувати смачною шурпою та подивитися на радість дітей, які із задоволенням розважались.

Привітати лукашівців з Днем села завітав очільник Близнюківської громади Геннадій Король. Як водиться, на день народження гості ходять з подарунками, то й селищний голова обіцяв найближчим часом подарувати Лукашівському СБК бажаний ноутбук та першочергово відремонтувати дорогу по центральній вулиці цього населеного пункту.

А далі свято покотилося яскравим колесом. В ході концерту згадали і славну історію села, і місцевих жителів, які зробили неоціненний внесок у його розвиток. Пісні та танці, в яких були задіяні і маленькі, і дорослі талановиті лукашівці, викликали шквал овацій у глядачів.

А потім люди перемістилися на вулицю, де діти окупували великі надувні гірки, на яких могли досхочу безкоштовно кататися, а дорослі, щоб спробувати наваристу шурпу, підходили до імпровізованої кухні, на якій куховарили Юрій Лебідь та Руслан Клименко.

Директор Лукашівського СБК Марина Марчук розповідає: «Вже вп’яте ми відзначаємо День села, і щоразу свято виходить яскравим, добрим та цікавим. В минулому році через карантинні обмеження такого заходу не було, то лукашівці скучили за спільним відпочинком. Багато охочих із задоволенням співали в караоке, брали участь у змаганнях з гирями. До слова, найсильнішим виявився учень Тараса Андрійовича Осипи – 13-річний Єгор Герасимов. Готувала до виступу дітей та допомагала мені у всьому художній керівник Катерина Яширіна. Користуючись нагодою, я хочу подякувати всім, хто сприяв в організації Дня села, хто згодився, незважаючи на неймовірну спеку, виступати на сцені, і всім своїм землякам – за довіру і підтримку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *