Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > КРАЇНА > Новини. Коротко. 10 грудня

Новини. Коротко. 10 грудня

Україна

*** З 10 грудня почав діяти закон, який обмежує використання пластикових пакетів. Вони зникатимуть поступово і тепер покупцям за них треба буде платити. Виняток – лише пакети для риби, м’яса, молочки чи крупи, де це первинна упаковка, а також біорозкладні пакети.

*** Українська сторона на переговорах Тристоронньої контактної групи запропонувала встановити перемир’я на Донбасі з 00.01 10 грудня, проте представники РФ відмовились

*** Президент України Володимир Зеленський обговорив з президентом Франції Еммануелем Макроном розблокування Нормандського формату й роботи ТКГ.

*** Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підписав закон “Про Державний бюджет України на 2022 рік”. Наразі його передали на підпис Президенту Володимиру Зеленському.

*** В Україні очікується незначне потепління, подекуди і мокрий сніг, чергове похолодання буде з понеділка.

Харківщина

*** У Харкові сьогодні, 10 грудня, тимчасово призупинили рух поїздів на Холодногірсько-заводській лінії метрополітену. Зупинка руху пов’язана з проникненням сторонньої особи у тунель на станції “Центральний ринок”.

*** У Харкові не планують посилювати карантинні заходи при користуванні громадським транспортом. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник міського голови Євген Водовозов.

*** Харківську митницю очолив Шахрай, дружина якого працює в СБУ. До призначення він очолював митний пост “Східний” Київської митниці.

Лозівський район

*** У Лозівській громаді спонсори закупили меблі й обладнання в заклади освіти та пообіцяли подальшу підтримку.

*** У терапевтичному відділенні стаціонару № 1 капітально ремонтують 2 поверх відділення. З міського та обласного бюджету на ремонт витратять 5,4 мільйона гривень.

*** В ГУС Харківської області повідомили, що упродовж січня-жовтня 2021 року чисельність населення Лозівського району зменшилась на 1 991 людину. З січня по вересень народилося 607 дітей, померли 2 233 людини. Станом на 1 жовтня, чисельність населення Лозівського району — 148 409 людей.

Близнюківська громада

*** Наш земляк Віктор Дикий взяв участь у “Марафоні, який ніхто не хоче бігти”. Забіг, метою якого є привернення уваги міжнародної спільноти до триваючої військової агресії російської федерації на сході України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *