П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > КРАЇНА > Новини. Коротко. 30 листопада

Новини. Коротко. 30 листопада

Україна

*** На національному порталі з розвитку підприємництва Дія.Бізнес доступний новий розділ — «Земельна реформа». Тепер підприємці отримуватимуть усю актуальну інформацію про можливості для розвитку власної справи у сфері земельних відносин. На сторінці доступна інформація про всі нові можливості для землевласників, фермерів та громад, а також для тих українців, які раніше не мали можливості придбати й розпоряджатися землею. Інформація розподілена за трьома напрямами: «Я — землевласник», «Я — покупець» та «Я — орендар», де кожен знайде відповіді на актуальні запитання.

*** 30 листопада 2021 року на засіданні ВРУ ухвалили в цілому проект Закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень” (№ 5600). Документ вносить зміни щодо ставок оподаткування, визначених в абсолютних значеннях, з урахуванням індексів споживчих цін, індексів цін виробників промислової продукції з акцизного податку, екологічного податку та рентної плати.

*** Найближчої доби, 1 грудня, погоду України визначатиме помірно холодне повітря, яке перемістилося з півдня Скандинавії, повідомляє Укргідрометцентр. У західних, північних та Вінницькій областях очікується сніг, мокрий сніг, уночі на Закарпатті, у Карпатах та у південно-східних областях значний сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. На решті території без істотних опадів.

Харківщина

*** Планують відремонтувати дорогу Під`їзд до Міжнародного аеропорту «Харків». Дорога належить до ІІ категорії. Загальна протяжність ділянки – 0,9 км.

*** 24 листопада Кабінет Міністрів України вніс зміни до Постанови №1236, посиливши карантинні правила, зокрема для невакцинованих громадян. Про відповідне рішення повідомив Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

*** Голова обласної ради має на меті без попередження побувати у комунальних підприємств обласної ради. Сьогодні це Комунальний заклад «Сахновщинський навчально-реабілітаційний центр» Харківської обласної ради.

*** У обласній дитячій лікарні №1 триває ремонт в рамках Президентської програми «Велике будівництво».

Лозівський район

***На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення щодо організації у зимовий період 2021 року на території міста Лозова та старостинських округів сезонної роздрібної торгівлі деревами різдвяними зрізаними. Для бажаючих здійснювати торгівлю необхідно подати заяву та отримати лист-погодження. За довідками звертатися до Управління економіки міської ради за телефоном 2-56-15

*** У Лозовій створюють нову прийомну родину. Це буде вже 11-а прийомна сім’я у Лозівській громаді

Близнюківська громада

*** У Близнюківській громаді буде створена молодіжна рада. Селищна рада запрошує активну, енергійну, ініціативну молодь віком 14-35 років долучитися до створення Молодіжної ради. Телефонуйте на номер: 050 700 99 99 та дізнавайся деталі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *