Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Запорука успіху – наполегливість та витривалість

Запорука успіху – наполегливість та витривалість

Повітряна гімнастка, яка працювала у В’єтнамі та Китаї, вправна волейболістка (в минулому капітан Близнюківської жіночої команди) Анна Володимирівна Гуня (в дівоцтві Панасовська) – сьогодні є провідною моделлю, яка підкорює українські та світові подіуми.

Аня закінчила Близнюківський ліцей та вищий навчальний заклад. У неї за спиною магістратура Харківського торгівельно-економічного інституту КТЕУ за фахом фінанси, банківська справа та страхування. Втім, за спеціальністю працювати не довелося, але Анна впевнена, що знання за спиною не носити, вони завжди знадобляться в житті. Після повернення в Україну деякий час Анна Володимирівна працювала у фітнес-клубі адміністратором, рік тому вийшла заміж за свого одногрупника і партнера в гімнастиці Станіслава Гуню.

«Зараз я модель. Зйомки, покази, кастинги. Демонструю не тільки одяг, а й косметику, біжутерію та засоби по догляду за обличчям, тілом і волоссям, – розповідає красуня. – З серпня до листопад працювала у Стамбулі. Наразі знаходжусь у Харкові. Маю плани щодо роботи в Європі та Азії. Дуже хочеться, щоб модельний бізнес в Україні був більш стабільним. Я б із задоволенням їздила у відрядження в інші країни світу, але хочеться бути впевненою в тому, що, повернувшись, відразу буду задіяна вдома».

Моделлю бути нелегко. Щоб отримати красиву картинку, треба багато працювати над собою і мати сильний характер та силу волі. Анна зазначає: «У моїй теперішній професії необхідні не тільки відповідні фізичні дані, а й витривалість. Незручні сукні, високі підбори, багатогодинні зйомки та ще й психологічні чинники – все це витримати без підготовки важко. Мені допомагає вроджена амбіціозність та закладена зі шкільних років воля до перемоги, а значить – до досягнення мети. Заняття волейболом у Близнюківській ДЮСШ мене загартували фізично і навчили як вигравати, так і вміти приймати поразки, що актуально для моєї теперішньої професії».

До рідних Близнюків Аня Гуня їздить, як тільки їй дозволяє час, бо тут на неї чекають мама, десятирічна сестричка Маша, яка у всьому намагається наслідувати старшу сестру, рідні та друзі. То, одягнувши улюблені джинси, широкий светр, змивши макіяж та зробивши високий хвостик на голові, Аня перетворюється із провідної української моделі в гарненьку домашню дівчинку.

Ірина ВОРОНКІНА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *