П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > НОВИНИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ > Близнюківська громада інформує. 13.04.2022

Близнюківська громада інформує. 13.04.2022

🇺🇦Доброго ранку!

Ця ніч для Близнюківщини була не надто спокійною, але Збройні сили мужньо тримають оборону. Віримо та підтримуємо захисників!

Головні новини громади станом на 10:34:

⚡внутрішньо переміщені особи та близнюківці, які опинилися у складних життєвих обставинах, продовжують отримувати гуманітарну допомогу, надану громаді обласним логістичним штабом. Секретар селищної ради Сергій Володченко нагадує, що для отримання допомоги внутрішньо переміщені особи мають обов`язково зареєструватися у відділі з питань соціального захисту громади.

⚡враховуючи неможливість судами здійснювати правосуддя під час воєнного стану, Верховний суд розпорядженням від 06.04.2022 № 16/0/9-22 змінив територіальну підсудність судових справ Близнюківського суду на Амур-Нижньодніпровський районний суд міста Дніпра. Надалі судові справи, призначені до розгляду у нашій громаді, будуть розглядатися у вказаному суді обласного центру.

⚡нагадуємо, що відділ реєстрації актів громадянського стану у громаді тимчасово не працює. Рекомендуємо громадянам звертатися до найближчих територіально відділів реєстрації.

⚡евакуація Близнюківської громади не оголошувалася. Але люди, які бажають тимчасово покинути територію Близнюківщини, можуть скористатися евакуаційними потягами, або власним транспортом.

🚆На сьогодні, 13 квітня, Укрзалізниця призначає низку евакуаційних поїздів зі сходу України.

🟢Зі станції Покровськ вирушить:

🚆№233 Покровськ – Чоп о 16:30;

🟢Зі станції Слов’янськ вирушить:

🚆№273 Слов’янськ – Львів о 16:30.

Додаткові електропоїзди можуть бути призначені за необхідності диспетчерським розкладом, стежте за оголошеннями на вокзалі.Укрзалізниця звертає увагу пасажирів, які прямують протилежним напрямком, а саме до Лозової або Слов’янська: оформлення квитків відбувається до станції Харків. Відповідно, якщо ви маєте необхідність дістатися Слов’янська зі столиці, шукати поїзд на нашому сайті з продажу квитків необхідно за напрямком Київ-Харків.

⚡тривають роботи з весняного благоустрою. Дякуємо всім близнюківцям, які беруть участь у спільній праці.

🇺🇦Слава Україні!

Близнюківська громада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *