Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Олег Синєгубов: “Обстрілювати мирних жителів – це все, що можуть російські окупанти”

Олег Синєгубов: “Обстрілювати мирних жителів – це все, що можуть російські окупанти”


За інформацією голови ХОВА Олега СИНЄГУБОВА,
▪️Сьогодні загарбники продовжили обстрілювати із артилерії, мінометів, РСЗВ райони Харкова та області.

Унаслідок ворожих обстрілів у Харкові, на жаль, загинула 1 людина, 3 мирних мешканців отримали поранення, з них 2 – у важкому стані. Від обстрілів Чугуївського району отримали поранення 3 людей, в тому числі дитина 14 років.

Це не армія, це цинічні боягузи – які воюють з дітьми.

▪️Попри бойові дії, служби життєзабезпечення Харківщини продовжують працювати в посиленому режимі. Так, ремонтні бригади відновлюють дорожнє покриття в тих районах Харківщини, де це можливо. Це вкрай необхідно, адже від якості доріг залежить вчасна допомога ЗСУ, гуманітарна допомога цивільним та евакуація.

За день дорожники зробили проїздними більше 2 км доріг у напрямку Люботина, Краснограду, Дніпра, Змієва, Лозової, Краснокутська та інших населених пунктів регіону.

Всього за два місяці війни розчистили більше 100 км доріг, що постраждали від обстрілів окупантів.

▪️Ворог продовжує наступальні дії на Ізюмському напрямку в бік Барвінкового, Великої Камишевахи та Курульки. ЗСУ тримають оборону, постійно завдаючи ворогу втрат.

Бійці Збройних Сил на Харківщині взяли у полон п’ятьох окупантів.

Затримані загарбники дезорієнтовані та деморалізовані. Зараз вони дають свідчення про злочини свого командування.

Окупанти скаржаться на виснаження через великі втрати, тривалу участь у бойових діях, погане забезпечення та байдуже ставлення командирів до їхнього життя.

У росіян є вибір: або здатися в полон, або виїхати «200-тим маршрутом». Бо перемога лише за нами! Слава Збройним Силам України!🇺🇦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *