Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > НОВИНИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ > Звернення секретаря Близнюківської селищної ради Сергія Володченка

Звернення секретаря Близнюківської селищної ради Сергія Володченка

Не можу назвати цей ранок добрим, бо почну з повідомлення про непоправну втрату ще одного нашого земляка – Гаєвського Володимира Ігоровича, який загинув 25 квітня 2022 року в Авдіївці, захищаючи Україну від ворожої навали.
Щирі співчуття рідним та близьким героя. Вічна пам’ять!

В іншому працюємо, розв’язуючи нагальні проблеми, серед яких відсутність пально-мастильних матеріалів. Ця проблема досить болюча особливо під час посівної кампанії. Також сільгосптоваровиробники нарікають, що достойної ціни на зерно немає, а вартість пального і запчастин захмарна. Робимо все можливе, що від нас залежить, щоб вирішити ці питання.

За сприяння Близнюківської районної організації роботодавців прийняли рішення щодо придбання автомобілів для захисників на суму 19 тисяч доларів.

Також зараз активно займаємося завезенням піску до кладовищ громади, щоб встигнути до поминальних днів.

Комунальні служби працюють як в селищі, так і в старостинських округах.

Фактично щодня роздаємо жителям громади гуманітарну допомогу, надану в рамках програми Президента. Наступна категорія – пенсіонери. Додатково повідомимо, в який час та де саме її можна отримати.

Надходять запитання щодо потреби в одязі для внутрішньо переміщених осіб. Якщо у вас є одяг, яким ви можете поділитися, то приносьте його до терцентру (Близнюки, вулиця Свободи,36), бо до нашої громади часто приїжджають люди зовсім без речей.

Користуючись нагодою, в черговий раз звертаюсь до земляків: допоможіть тим, хто потребує, віддайте на деякий час квартиру чи будинок, у якому ніхто не живе, бо сьогодні це теж відкрита проблема. Ваша доброта обов’язково повернеться до вас сторицею. Сьогодні ви простягнете руку допомоги, а завтра допоможуть вам. Телефони, за якими варто озвучити свої пропозиції: 050-654-47-24 (директор Центру соціальної допомоги), 095-044-38-50 (редакція газети «Нове життя»).

Наостанок щиро дякую всім жителям Близнюківщини, які своєю діяльністю сприяють наближенню перемоги.

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *