Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > ВІЙНА > Окупанти вимагають від херсонців віддавати левову частину урожаю, рашисти викрали собаку одного із захисників “Азовсталі”

Окупанти вимагають від херсонців віддавати левову частину урожаю, рашисти викрали собаку одного із захисників “Азовсталі”



▪️ Сьогодні під час повітряної тривоги на території Івано-Франківської області сили ППО збили російську ракету. Обійшлося без людських жертв та пошкоджень інфраструктури.

▪️ Кабінет міністрів України погодив відставку голови Чернівецької ОВА Сергія Осадчука. Раніше ЗМІ повідомляли про обшуки у Чернівецькій ОВА, а СБУ затримала заступника Осадчука на махінаціях з гуманітарною допомогою.

▪️ Меру Святогірська, який перейшов на бік бойовиків “днр”, заочно оголосили про підозру у держзраді.

▪️ російські війська обстріляли селище міського типу Золочів Харківської області снарядами на парашутах, внаслідок чого пошкоджено чотири будинки.

▪️ рашисти викрали собаку одного із захисників “Азовсталі” в Маріуполі та подарували її рамзану кадирову. Волонтер із рязані юрій кованов привіз її в грозний. Він також не втримався від пропагандистських наративів і зазначив, що раніше собаку звали Адольф.

▪️ окупанти вимагають від аграріїв з Херсонщини віддавати до 70 % продукції, яка вирощеної чи тієї, що зберігається, заготівельникам з Криму та росії, — голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко.

▪️ російські війська вдарили по прикордонних територіях Великої Костромки. Між Зеленодольськом і Малою Костромкою впали снаряди від ствольної артилерії. Загиблих та поранених немає, повідомив голова облради Лукашук.

▪️ рашистські військові викрали проректора Херсонського державного університету Максима Вінника у Херсоні та вивезли у невідомому напрямку. Чоловік має інвалідність і потребує постійної медичної допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *