П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Річниця роботи медичного центру «Мій лікар»

Річниця роботи медичного центру «Мій лікар»

Вже майже рік існує центр сімейної медицини «Мій лікар», розташований за адресою:
смт. Близнюки, вул. Свободи, буд. 32. Тут працюють три сімейних лікарі та п’ять медичних сестер.

Сімейний лікар Геннадій Павлюк розповідає:

– Пацієнти центру за цей період, напевно, змогли оцінити нашу працю і рівень послуг а це – консультації та амбулаторне лікування, денний стаціонар, вакцинація дитячого населення виписування електронних рецептів по програмі медичних гарантій, виписування електронних направлень до спеціалістів вузького профілю.

Центр працює за договором з Національною Службою Здоров’я України (НСЗУ), тому всі послуги,що надаються, є безкоштовними. Наразі співпрацюємо з благодійним фондом соціального розвитку Харківської області, тому маємо можливість забезпечувати своїх пацієнтів медичними препаратами та медичними засобами.

Лікарі центру та медичні ФОПи, які зареєстровані на території Близнюківської селищної ради, обслуговують майже 45% всього населення. Вважаю подальше створення медичних ФОПів сімейними лікарями перспективним та вигідним для нашої громади, адже це податки в місцевий бюджет та достойна заробітна плата лікарям.

Користуючись нагодою хотів би запросити всіх бажаючих відвідати центр сімейної медицини «Мій лікар. Ми працюємо для Вас і завжди будемо з Вами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *