Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > НОВИНИ СЕЛИЩНОЇ РАДИ > Зафіксовано факт продажу гуманітарної допомоги з Банку одягу

Зафіксовано факт продажу гуманітарної допомоги з Банку одягу

Уже три місяці у Близнюківській громаді працює Банк одягу.

За цей час безліч людей, що потерпають від війни, змогли знайти собі необхідний одяг та взуття, постільну білизну, ковдри та рушники, а деякі – ще й заробити 😈.

Неприємний факт продажу допомоги, отриманої БЕЗКОШТОВНО, виявили співробітники Центру надання соціальних послуг на відомому торговому онлайн-майданчику. І такі факти, на жаль, не поодинокі.

За словами директора Центру Лідії Шулець, наразі це питання вивчають юристи. Вони дадуть відповідь, як боротися з продажем гуманітарної допомоги у законодавчому полі.

Але, окрім законодавчої, є ще суто людська площина. І тут все просто.

“Спеціалісти, які безпосередньо працюють з Банком одягу, добре знають кожну річ. Адже вони ретельно перевіряють, щоб люди отримували все у придатному для використання стані, – говорить Лідія Шулець. – Тепер будемо моніторити найбільші платформи оголошень. Завдяки геолокації продавців, виявити нечесних громадян буде не складно. Для них Банк одягу більше не працюватиме”.

Користуючись нагодою, нагадуємо близнюківцям та внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим у громаді:

📌 якщо вам не підходить якась річ, взята у Банку одягу, будь ласка, поверніть її назад. Вона неодмінно комусь знадобиться.

📌 майте, будь ласка, совість.

Близнюківська громада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *