Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Як у Близнюківській громаді відзначили День фізичної культури та спорту

Як у Близнюківській громаді відзначили День фізичної культури та спорту

Десятого вересня 2022 року Україна відзначила День фізичної культури та спорту.

У Близнюківській громаді в цей день теж було спортивне свято. Зібралися любителі футболу та волейболу.
‌Шість команд зібралося на футбольному полі. В результаті переможцями стали футболісти з команди “Новонадеждине”. На другому місці – ФК “Близнюки”. Третє виборола команда “ДЮСШ Близнюки”. На четвертому- ” Самійлівка”, на п’ятому – “Ветерани Близнюки “, а шосте – за ” Острівщиною”. Кращим гравцем змагань визнано Дмитра Подушко з команди ДЮСШ.

Заступник директора Близнюківської дитячої юнацької школи Віталій Басанець говорить: “Життя триває і ми зобов’язані думати про сьогодення та майбутнє дітей. Є у дорослих вільна хвилинка, то віддавайте її дітям. Ось і ці змагання, незважаючи на певний ризик, спонукали дітей тренуватися більше. На базі ДЮСШ наразі 40 дітей тренуються у футбольній секції. Вони не тільки вчаться грати у футбол, у них є змога спілкуватися один з одним і покращувати своє фізичне здоров’я. Це важливо. Вірю, що після перемоги українського народу, змагання відновляться повністю. А ще, користуючись нагодою, хочу привітати колег, спортсменів та й всіх любителів здорового способу життя зі святом. Війна не зможе забрати у нас можливість загартовувати своє тіло та виховувати сильне та цілеспрямоване молоде покоління“.

У змаганнях з волейболу серед жіночих команд серед вихованців ДЮСШ перше місце здобула команда “Тарталья” у складі Власенко Марії та Сидоренко Аріни; друге місце посіла команда “Альбедо” (Ухань Мілана та Кубатіна Таміла); на третьому – команда “Гетри” (Будаква Ельвіра та Панасовська Марія).
А ось серед дорослих перше місце посіла команда Черкаса Костянтина та Глоби Владислава “Корм”; друге місце вибороли Іванішин Євген та Костюк Максим, їхня команда називалась “Бандеромобіль”; третє місце посіла команда “Криштопівський ліцей” у складі Зимогляда Миколи та Нікішиної Анни.

Всі учасники змагань і з футболу, і з волейболу були нагороджені кубками та дипломами. Але найголовніше – учасники повернулися в мирний час, де змагання проходять під оплески глядачів, а не під звуки канонади.

Спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради Наталія Манзюк каже:
Я сердечно вітаю всіх прихильників здорового способу життя із Днем фізичної культури та спорту України, адже хто, як не ми, спортсмени, педагоги, тренери, ветерани спорту шануємо це свято найбільше“.

І свято спорту відбулось: яскраво, драйвово, з вірою в перемогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *