Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Україна під обстрілами. Ситуація в регіонах станом на ранок 29 вересня

Україна під обстрілами. Ситуація в регіонах станом на ранок 29 вересня

📍Харківщина

Протягом минулої доби російські окупанти продовжили обстріли мирного населення територій прилеглих до лінії зіткнення та кордону з рф.

Так, в Куп’янському районі були обстріляні села Дворічна, Грушівка, Сенькове та Колодязне. В Харківському – Стрілеча та Красне. В Богодухівському – Соснівка. Пошкоджені приватні будинки та господарчі споруди, сталися пожежі.

▪️За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями були госпіталізовані 7 людей в Куп’янському районі. В Ізюмському районі підірвався на міні та отримав поранення 26-річний чоловік.

На деокупованих територіях продовжується розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 586 вибухонебезпечних предметів.

▪️На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники завдають ворогу вогневого ураження, знищуючи живу силу і техніку.


📍Дніпропетровщина
росіяни ударили ракетами по нічному Дніпру, по житлових кварталах. У місті пошкоджені понад 60 приватних будинків та кілька багатоповерхових. Понівечений ринок, автобуси, автівки та лінії електропередач. Відомо про 3 загиблих, серед них 1 дитина… Ще 5 поранені, у тому числі і 12-річна дівчинка. Рятувальники продовжують розбирати завали – шукають людей. Є вірогідність, що там ще можуть бути й діти.

росіяни обстріляли Нікопольський район   з «Градів» та важкої артилеріі. У Нікополі пошкоджено промислову інфраструктуру. У Червоногригорівській  громаді понівечені 10 приватних будинків, господарські споруди та автівки. Минулося без постраждалих.

📍Миколаївщина
Вночі росіяни били по Миколаєву. Постраждали цивільні об’єкти. Інформація уточнюється.

📍Донеччина
За минулу добу росіяни вбили 6 мирних жителів Донеччини: 2 у Торецьку, 1 у Бахмуті, 1 у Північному, 1 у Благодатному, 1 у Миколаївці. Ще 4 людини отримали поранення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *