П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Маша Кольєва – найактивніша читачка Острівщинської бібліотеки

Маша Кольєва – найактивніша читачка Острівщинської бібліотеки

У Острівщинській сільській бібліотеці-філії майже не залишилося книжок, які б не прочитала місцева школярка Маша Кольєва.

Батьки з дитинства прищепили дівчинці любов до книги, а вже зараза, коли їй 13, свого життя без літератури вона не уявляє.

За словами завідувачки Острівщинської бібліотеки Олени Бухвостової, Маша – допитлива, зацікавлена та відверта, завжди скромна та привітна, залюбки приймає участь в шкільних та бібліотечних заходах.

Багато про Машу можуть “розповісти” і її найулюбленіші твори. Це – роман американського автора Гарпера Лі «Вбити пересмішника», який вона прочитала 6 разів!, «Пістрява стрічка», Артура Конан Дойла, «Дари волхвів» О.Генрі, «Жага до життя» Джека Лондона, «Маленький принц” Антуана де Сент-Екзюпері .

Олена Бухвостова говорить, що коли юна читачка бачить нову книгу, у дівчинки іскряться очі від бажання швидше її прочитати.

Нерідко книги, які цікавлять дівчинку, Олена Василівна бере навіть у своїх колег, адже, на превеликий жаль, вже два роки очолювана нею бібліотека не мала нових надходжень.

❤️ Історію Маші ми вирішили розповісти саме сьогодні не випадково. Адже щороку саме 30 вересня відзначають Всеукраїнський день бібліотек.

Щиро вітаємо працівників бібліотечної системи громади зі святом! Бажаємо вам миру та злагоди. Нехай у бібліотечних залах ніколи не буде порожньо, і там буде якомога більше таких читачів як Маша Кольєва.

Олена Шаріпова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *