П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Вийшов четвертий номер газети воєнного часу

Вийшов четвертий номер газети воєнного часу

Вітаю вас, шановні читачі!

Наразі ви тримаєте в руках четвертий номер газети воєнного часу. Сьогодні буду лаконічною. Повідомляю, що Укрпошта розпочала передплату періодичних видань на 2023 рік. Наша редакція теж подала заявку на розміщення в каталозі. То прошу всіх вас зробити передплату газети «Нове життя» на наступний рік за пільговим індексом.

Вартість видання разом з поштовими послугами становить 360 грн. 32 коп.

Незважаючи на сплеск популярності нашого сайту та соціальних мереж, друковане ЗМІ замінити неможливо.

Зважаючи на воєнний час і брак коштів та ще той факт, що в один населений пункт пересувні відділення Укрпошти їздять лише раз на місяць (відповідною є й доставка), продовжуватимемо друкувати газету раз на місяць на 12 шпальтах.

Газета потрібна тим, хто любить читати, бо вона жива. В газетних шпальтах назавжди вкарбовується історія, бо вона зберігатиметься в архівах. Також лише газета має вторинне використання, що в наш час доволі важливо.

Наостанок звертаюсь до тих, хто донатить і допомагає потребуючим та військовим, до товаровиробників та підприємців Близнюківщини. Допоможіть зберегти друковане ЗМІ, передплативши його людям, які в силу обставин не можуть цього зробити.

Продовжити писати історію Близнюківщини та вирішити долю газети «Нове життя» наразі можете лише ви, передплативши видання!

Ірина Воронкіна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *