П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > Разом з громадою: сьогодні, завтра, завжди… Березень 2023 року

Разом з громадою: сьогодні, завтра, завжди… Березень 2023 року

Редакція газети «Нове життя» всю свою діяльність проводить разом Близнюківською громадою, адже ми працюємо разом з громадою і для її жителів.

Протягом березня шанувальники друкованого ЗМІ отримали три номери газети, а ті, хто віддає перевагу нашим інтернет-ресурсам, читали щодня оновлювану інформацію на наших інтернет-платформах. Варто зазначити, що відвідуваність сайту nove.in.ua за березень зросла на 26%, а також збільшилася на 57 нових читачів сторінка «Нове життя» у фейсбуці та 21 особа підписалася на нашу сторінку в інстаграм.

Найбільше поціновувачі нашого медіа цікавились новинами Близнюківської громади і перечитували щоденні «Ранкові зведення». Також їх захоплюють історії життя земляків – людей, яких вони знають особисто, та ще поради для здоров’я та стосовно того, як вберегтися від нових оборудок шахраїв.

Березень 2023 року був багатим на цікаві події у Близнюківській громаді, про які ми, працівники редакції, щоденно інформували своїх читачів на різних платформах медіа. До слова, вихід цього матеріалу та деяких інших став можливим завдяки фінансовій підтримці Програми з допомоги та розвитку українських медіа (Ukrainian Media Aid and Development Program), частково профінансованій Міністерством закордонних справ Швеції (Swedish Ministry for Foreign Affairs)».

У березні цього року відновилися спортивні змагання, участь у яких брали близнюківські спортсмени, то журналісти «Нового життя» намагалися широко висвітлювати ці заходи мирного життя. Волейбол, футбол, гирьовий спорт тощо – перебіг та результати змагань, світлини учасників та переможців були доступні нашим підписникам відразу в день проведення того чи іншого заходу. Також почали працювати на території громади консультаційні бригади лікарів КНП ХОР «ЦЕМД та МК», про роботу яких ми розповідали мешканцям громади, як і про те, які нові схеми шахрайства придумали аферисти, адже постійно комунікуємо з працівниками «ПриватБанку».

Візити депутатів та міністра охорони здоров’я до Близнюків, гуманітарна допомога внутрішньо переміщеним особам, які знайшли прихисток в старостинських округах  Близнюківської громади, та щоденна робота лікарів і бригад ЕМД, досягнення учнів освітніх закладів та організація дозвілля молоді та осіб похилого віку  тощо – про все це дізнавалися громадяни з медіа «Нове життя».

Також у березні ми мали змогу взяти інтерв’ю у розробників DeepStateMap.Live, надавали відповіді на запитання наших читачів, розповідали про життя місцевих жителів та бізнес під час війни, публікували статті про людей, які пережили окупацію, бо через розповіді про долі людей ми показуємо реалії воєнного лихоліття, а ще провели низку соціальних опитувань, про результати яких інформуватимемо вже у квітні.

Тож працюємо далі, інформуючи, розповідаючи, радячи та тримаючи руку на пульсі життя громади. А допомогти редакції в пошуку актуальної інформації можете саме ви – шановні читачі та поціновувачі «Нового життя» як друкованої, так і інтернет- версії нашого ЗМІ. То тримаємо зворотній зв’язок за тел.: 095-044-38-50, 068-756-02-88, у вайбері, телеграм-каналі, вацап та месенджері. 

Ірина ВОРОНКІНА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *