Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Мітинг до Дня захисника України та велопробіг

Мітинг до Дня захисника України та велопробіг

Сьогодні, з нагоди Дня захисників та захисниць України, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці представники влади та громади на знак пам’яті та поваги поклали квіти біля Дошки пошани загиблим героям-землякам, які полягли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Далі на площі біля адмінбудівлі проведено урочистий мітинг, на якому ведучі нагадали історію славетного козацтва та величних свят.

Також з промовою перед присутніми виступила заступник голови селищної ради О.Павлюченко: «Одразу кілька свят співпали недаремно в один день, адже українське козацтво завжди шанувало Пресвяту Богородицю за її підтримку і оберіг. І це символічно. Сьогодні ми схиляємо голови перед всіма, хто загинув за незалежність країни. Шануємо воїнів, які продовжують боротьбу. Вдячні всім військовим, готовим захищати нашу державу. Але це свято не тільки тих, хто має військові професії, це свято всіх українців, тому що саме в єдності сила нашого народу».

Наостанок близнюківці хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто віддав своє життя за світле майбутнє України.

На честь свята та для підтримки наших захисників і захисниць, які зараз боронять нашу країну, вирішено започаткувати нову традицію – проведення велопробігу шляхами громади, під час якого учасники провезуть дорогами нашої громади символ нашої держави – синьо-жовтий прапор.

Подвиг Героїв – неоціненний для України, а пам’ять про загиблих житиме вічно!

Слава захисникам України! Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *