Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Україна під обстрілами. День 241

Україна під обстрілами. День 241



Запоріжжя
Вночі росіяни нанесли 2 ракетних удари по селу Зарічне Комишуваської ОТГ. На щастя, обійшлося без постраждалих та руйнувань.


Дніпропетровщина
росіяни накрили вогнем дві громади – Марганецьку та Нікопольську. Найбільше постраждав Нікополь. По ньому ворог бив з РСЗВ та важкої артилерії. У місті понівечені понад 20 будинків та кілька газогонів. Попередньо, людей не зачепило.

Черкащина
Вночі під час повітряної тривоги ворог атакував Черкащину.
Деталі поки не розголошують, а всіх мешканці просять не викладати жодних фото та відео.

Одещина Ворог вдарив по об’єкту енергетичної інфраструктури на Одещині.


Головне зі зведення Генерального Штабу ЗСУ
▪️Між російськими та білоруськими військовими відзначаються непоодинокі випадки конфліктів на тлі національної приналежності та зухвалого ставлення росіян до білорусів.

▪️Місто Херсон залишила значна частина населення. російські окупанти, які залишилися у місті, переодягаються у цивільний одяг та заселяються у залишені помешкання. Ворог готує Херсон до вуличних боїв.

▪️російські окупанти звільняють приміщення Каховської лікарні від пацієнтів та медичного персоналу.

▪️В місті Енергодар російські військові грабують залишені квартири та готелі, в яких проживали.

▪️російське військове керівництво не полишає спроб залучення до війни в України іноземних найманців. У одній із країн Близького Сходу, продовжується вербування бойовиків.

▪️Через мобілізацію, яка і досі триває у віддалених регіонах, попри офіційне оголошення її завершення, зростає рівень невдоволення діями військового керівництва з боку росіян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *