Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > ВІЙНА > Ситуація на Харківщині та в регіонах. Ранок 4 листопада

Ситуація на Харківщині та в регіонах. Ранок 4 листопада

📍 Харківщина

▪️ Протягом доби окупанти знову наносили удари по населених пунктах Куп’янського, Ізюмського та Чугуївського районів.

У м. Куп’янськ внаслідок обстрілу горіла прибудова до житлового будинку.

Після обстрілу об 11 годині в Куп’янську виникла пожежа на даху адмінбудівлі фермерського господарства.

Близько опівночі в Савинській громаді Ізюмського району окупанти влучили в приватний будинок.

Без постраждалих.

Сьогодні, близько 4 години ранку, в Чугуєві зафіксували 4 влучання на відкритій території, на щастя, без жертв.

▪️ Піротехніки на території області за добу ліквідували 471 вибухонебезпечний предмет. Мінна небезпека на Харківщині залишається: вчора в Ізюмі на міні підірвався 69-річний чоловік, із травмами середньої тяжкості його госпіталізували до лікарні.

Збройні Сили не втрачають позиції та женуть окупантів із української землі! Віримо в нашу перемогу! 🇺🇦

Олег Синєгубов


📍 Миколаївська область
Вчора близько 23:30 ворог обстріляв один з районів Миколаєва ракетами типу С-300: зруйновано складське приміщення, пошкоджено адміністративну будівлю та автівки. Виникла пожежа, яка була оперативно ліквідована. Попередньо, без жертв та постраждалих.

Близько 00:30 і 04:45 були обстріли населеного пункту Широківської громади. Влучання в уже зруйновані будівлі та по відкритих територіях. Постраждалих немає.

📍 Дніпропетровська область
росіяни обстріляли «Градами» та важкою артилерією 4 громади – Нікопольську, Мирівську, Червоногригорівську та Марганецьку. Минулося без постраждалих. У Червоногригорівській громаді пошкоджені житлові будинки, автівки, газопровід. Обірвана лінія електропередач.

📍 Донецька область
За 3 листопада росіяни вбили 8 цивільних на Донеччині: 5 у Бахмуті, 1 у Покровську, 1 у Неліпівці та 1 у Красногорівці. Ще 14 людей отримали поранення. Крім того, правоохоронці виявили тіло 1 цивільного у Кримках, убитого росіянами під час окупації.


Оперативна інформація станом на 06.00 04.11.2022 щодо російського вторгнення від Генерального штабу ЗСУ

Противник завдав 4 ракетних та 28 авіаційних ударів, здійснив понад 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Від цих злочинних дій постраждали близько 30 населених пунктів Запорізької, Дніпропетровської, Донецької, Херсонської та інших областей .

Зберігається загроза завдання нових ударів та задіяння ударних БпЛА. Зокрема, з території республіки білорусь.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала по ворогу 21 удар. Під ураження потрапили 20 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також позиція засобів протиповітряної оборони противника. Наші сили ППО збили 3 БпЛА “Shahed-136”.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за добу уразили пункт управління ворога, 4 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів, станцію радіоелектронної розвідки, мінно-вибухові загородження та інші важливі військові об’єкти противника.

Віримо у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *