П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Ситуація на Харківщині та в регіонах. Ранок 30 грудня

Ситуація на Харківщині та в регіонах. Ранок 30 грудня

📍 Харківщина

Минулої доби ворог завдав чергового масованого ракетного удару по Україні. Багато ворожих ракет збили сили нашої ППО, але є і прильоти в об’єкти інфраструктури Харкова та області.

На жаль, внаслідок ворожої ракетної атаки загинуло 2 цивільних чоловіків 55 та 54 років, чоловік 52 років госпіталізований з пораненням. Його стан медики оцінюють як важкий.

▪️ Також протягом доби ворог обстрілював з артилерії населені пункти, що розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф в Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах. На жаль, в Куп’янську через ворожий обстріл загинув 60-річний чоловік.

▪️ В області триває гуманітарне розмінування. За добу вилучено та знешкоджено 29 вибухонебезпечних предметів. Втім, мінна небезпека залишається дуже високою. В с. Сніжнівка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався чоловік 43 років. Він госпіталізований з пораненнями в стані середньої тяжкості.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники дають гідну відсіч окупантам, знищуючи живу силу та техніку ворога. Підтримуємо ЗСУ та віримо в нашу Перемогу!🇺🇦

Олег Синєгубов


Україна під атакою дронів.

📍 Київ
Тривога у столиці розпочалася близько 2 ночі і тривала до 4.24. За цей час сили ППО збили 5 дронів-камікадзе. росіяни знову цілились по об‘єктах інфраструктури.

📍 Дніпропетровська область
Вночі окупанти завдали удару по Марганецькій громаді – прилетіли майже 30 російських снарядів. Люди цілі. Наслідки з’ясовуються.

Над областю за ніч знищено 10 ворожих ударних дронів.

📍 Запорізька область
У ніч на 30 грудня захисники знищили у Запорізькій області 9 ворожих безпілотників типу “Шахед” та один “Марлін”.

📍 Донецька область
За добу стало відомо про 1 цивільного, убитого росіянами у Бахмуті.

💪 Над Україною вночі сили ППО збили всі ворожі безбілотники – їх росіяни випустили аж 16

У ніч з 29 на 30 грудня ворог атакував Україну безпілотниками-камікадзе іранського виробництва «Shahed-131/136» з південно-східного та північного напрямків.

Для подолання української системи протиповітряної оборони, ворог намагався використати русло Дніпра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *