П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > В Центрі надання соціальних послуг відкрилася кімната терапевтичної іграшки

В Центрі надання соціальних послуг відкрилася кімната терапевтичної іграшки

Коли дитину охоплює страх і тривога, потрібно, щоб у цю хвилину поруч був друг, якого можна обійняти, пригорнути, розповісти на вушко про свої страхи, або ж, навпаки, захистити і заспокоїти. Для дитини таким другом може стати іграшка.

Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради ініціював створення «Кімнати терапевтичних іграшок», яка знаходиться за адресою: смт. Близнюки, вулиця Свободи, 36, кабінет №1. Працюватиме «Кімната» щосереди з 9:00 до 12:00

Що відбувається з дитиною в «Кімнаті терапевтичних іграшок»?

Серед великої кількості іграшок дитина обирає саме ту, яка припадає їй до душі і, взявши її до рук, малеча відчуває заспокоєння. Погравшись в обраною іграшкою, дитина може забрати її з собою.
Варто додати, що «Кімната терапевтичної іграшки» – це не секонд хенд, де батьки безкоштовно можуть брати іграшки своїм дітям. Треба розуміти, що іграшку, яка вселяє спокій та впевненість, повинна обрати сама дитина, бо цей процес суто індивідуальний.

Чим можуть допомогти жителі громади?

Якщо у вас вже дорослі діти, а їхні колись улюблені м’які іграшки покриваються пилом в шафах або на горищах, приведіть їх до ладу і дайте нове життя, принісши в будь-який день до Центру надання соціальних послуг. Іграшка, наповнена доброю енергетикою, притягне досебе нового маленького власника, якому принесе користь і задоволення.

Хто може відвідувати «Кімнату терапевтичних іграшок»?

Будь-яка людина, навіть доросла, якщо відчуває, що має саме у цьому потребу. Обмеження відсутні.

Центр надання соціальних послуг Близнюківської селищної ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *