Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > Результати конкурсу «Весна і мама – дві краплини сонця»

Результати конкурсу «Весна і мама – дві краплини сонця»

Медіа «Нове життя» на своїх платформах часто проводить різноманітні конкурси, то слідкуйте за стрічкою новин, беріть участь, проявляючи активність і отримуйте приємні подаруночки!

До Дня матері на платформі Фейсбук було оголошено конкурс дитячого малюнка на тему «Весна і мама – дві краплини сонця». Участь взяло 46 дітей, які розкривали тему, і, наголошуємо, зробили це ЧУДОВО.

Спонсором конкурсу стала депутатка селищної ради Валентина Подушко, за що їй щиро дякуємо.
Тож, до результатів! За умовами, участь повинні були брати діти віком від 5 до 10 років; малюнок повинен бути обов’язково підписаним з вказанням його маленького автора та його віку. На жаль, деякі прекрасні роботи залишилися без уваги, бо не мали відповідного підпису. Просимо УВАЖНО читати умови, щоб уникнути непорозумінь!

Переможців визначали за кількістю ваших вподобань біля малюнків у кожній віковій категорії. В підсумку в категорії 5 років перемогла БОРЗЯК МІЛАНА, 6 років – ОЛЕКСЕНКО ДМИТРО, 7 років – НІКІШИН ТИМОФІЙ, 8 років – набрали однакову і найбільшу кількість вподобань роботи БОГДАНА БАТЕЧКА та МІЛАНИ КАРНАУХ, 9 років – КОЛОМІЄЦЬ МИКИТА, 10 років – БІЛОКОНЬ ОЛЕГ.

Також ми вирішили нагородити солодощами наймолодшого учасника конкурсу РОСТИСЛАВА ДЕХТЯРЬОВА, якому лише 2,5 років

Чекаємо переможців чи їхніх батьків за подарунками!
Тел. для довідок: 095-044-38-50!

Також повідомляємо, що на платформі «Нового життя» в інстаграм саме сьогодні, з нагоди Міжнародного дня сім’ї, проводиться розіграш шоколадних цукерок від Валентини Подушко!

Робімо разом наші будні кольоровими і не забуваймо, що триває війна! Людяність, доброта, щедрість, співпереживання та допомога армії і тим, хто потребує прихистку, – це норма поведінки кожного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *