П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > СПОРТ > Кубок «Нового життя» у Дмитра Меркулова

Кубок «Нового життя» у Дмитра Меркулова

У Лозовій п’ятого червня відбулася гра чемпіонату області між командами «Лозова-Панютине» та «Квадро» Первомайський. Перед цією зустріччю було вручено Кубок газети «Нове життя» кращому футболісту Близнюківщини футбольного сезону 2020 року. Ним став Дмитро Меркулов, який грає у постійному складі новонадеждинської команди, яка зараз носить назву «Володимирівське», та ФК «Лозова-Панютине».

Народився Дмитро Меркулов в селі Кінне Лозівського району 24 лютого 1996 року. З дитинства залюбки грав у футбол за школу та господарство «Кінзавод». Слід зауважити, що шкільна команда у свій час стала переможцем футбольного турніру «1000 команд» на Кубок народної команди «Металіст». З 2009 року юнак почав грати в Першості Лозівського району, а з 2012 – Близнюківського. Здібного футболіста запросили до складу команди «Лозова-Панютине» у 2019 році, а паралельно Меркулов був гравцем ФК «Новонадеждине». Саме завдяки майстерності Дмитра сільська команда вперше в своїй історії у 2017 році стала володарем Кубка Близнюківського району з футболу, а в 2020 році – чемпіонами Близнюківщини, перегравши в додатковій грі команду «Лукашівка» з рахунком 5:3. Дмитро Меркулов забив у тій зустрічі чотири м’ячі, що і вирішило долю матчу.

Традиційно опитування серед вболівальників та футболістів проводив Олексій Павлович Шарпило, який вже багато років фіксує результати та хід матчів близнюківських та лозівських команд. То найбільше голосів набрав саме Дмитро Меркулов, якому Олексій Павлович вручив Кубок газети та грамоту. Трішки відстали за кількістю голосів Кирило Гребенюк та Олександр Зуєв, які є гравцями ФК «Лозова-Панютине» та ще й виступають за ФК «Лукашівка».

Вітаємо володаря Кубка газети «Нове життя» та зичимо йому нових спортивних звершень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *