Вівторок, 19 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > ГРОМАДА > Це наш вибір!

Це наш вибір!

Кожен приймає рішення та обирає для себе сенс та стиль життя. Це стосується не лише особистостей, а й громад, міст та країни в цілому.

Україна мріє бути вільною? – Буде! Українці прагнуть перемоги? – Вона обов’язково буде за нами! І кожен з нас на своєму місці робить все можливе, аби наблизити її якнайшвидше. І якщо хочемо жити гідно – то знову ж таки все залежить від нас: від нашого працелюбства, наполегливості, жаги, терплячості та наснаги.

Візьмімо для прикладу буденні побутові проблеми Близнюківської громади, які має хтось розв’язувати: прибрати та вивезти сміття, скосити бур’ян, зробити поточний чи капітальний ремонт зовні чи всередині приміщення, привести до ладу зелені насадження і таке інше – ці всі роботи якісно та добросовісно виконують наші земляки – працівники КП «Комунальник». Вони постійно дбають про належний санітарний стан території селища: щодня упорядковують центральну алею, вздовж неї комунальники здійснюють обкіс газонної території; на черзі обкіс дитячих та спортивних майданчиків, територій ОСББ, кладовищ; в зони відпочинку (став та ігрові майданчики на території селища) завозять пісок; наразі проводять косметичний ремонт приміщення центру надання соціальних послуг для населення, що знаходиться по вулиці Свободи, 36.

Варто нагадати, що декілька років тому всі старі дерева вздовж вулиці Свободи були викорчувані, а на їхньому місці насаджені рожевоквітковий глід та шароподібні клени. З тих пір щовесни центральна вулиця наповнюється ароматом і рожевим квітом, що приносить естетичне задоволення як місцевим жителям, так і гостям селища. Аби зберегти ту красу, комунальники постійно плекають молоді саджанці та слідкують за станом дерев, в різні пори року виконуючи необхідні роботи по догляду.

До слова, аби не тільки центральні вулиці, а власне й територія всієї громади мала охайний та впорядкований вигляд, всім жителям приватного сектору не завадить своєчасно проводити роботи з покосу трави на територіях прилеглих до ваших домогосподарств.

Будь-яка робота з благоустрою на користь громади є необхідною, будь-яка добра справа – це крок назустріч довгоочікуваній перемозі. Так. Це наш вибір! І він залежить від нас: чи будемо уподібнюватися московським свинособакам, чи житимемо як культурна та цивілізована нація.

Наталя Ткаченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *