П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > КРАЇНА > Нова домівка за вигідними умовами від держави. Тестуємо послугу єОселя в застосунку Дія

Нова домівка за вигідними умовами від держави. Тестуємо послугу єОселя в застосунку Дія

Через повномасштабне вторгнення росії багато українців залишилися без домівок. Саме тому вже зараз держава пропонує вигідні умови для купівлі житла за програмою пільгового державного кредитування. Долучайтеся до бета-тестування послуги єОселя в застосунку Дія.

❔ Як взяти участь?

На першому етапі програма доступна для військовослужбовців за контрактом, захисників України, силовиків та членів їхніх сімей, а також медиків, педагогів, науковців, які працюють у державному та комунальному секторах.

Якщо ви належите до однієї з категорій, то можете долучитися до тестування та отримати кредит на житло під 3%. Для цього в застосунку Дія подаєте заяву про участь у програмі єОселя та отримуєте попереднє рішення про погодження суми кредиту без походу в банк.

❕ Уже під час бета-тесту ваша заява проходитиме весь реальний процес, і рішення банків будуть справжніми.

☝️ Якщо ви захисник України, медик, педагог чи науковець (повний перелік пільгових категорій, що підпадають під програму, тут), долучайтеся до бета-тесту. Реєстрація і детальні умови: https://team.diia.gov.ua.

Послуга реалізована Міністерство цифрової трансформації України спільно з Міністерство економіки України та ПрАТ Укрфінжитло

Міністерство цифрової трансформації України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *