Четвер, 28 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > МИ З «НОВОГО ЖИТТЯ»

МИ З «НОВОГО ЖИТТЯ»

Приємно отримувати подарунки, а ще приємніше – їх дарувати чудовим людям.

Так, сьогодні почали забирати свої призи від депутатки Валентини Подушко талановиті дітки, чиї малюнки виграли під час розіграшу. Спрацював Фейсбук – один із складових нашого медіа під назвою «Нове життя».

А в Інстаграм вже вдруге визначаємо найактивнішого учасника сторінки. Наразі це Альона Ярошенко. Жінка народилася в селі Новоселівка, що на Близнюківщині. Вона виховує трьох дітей. І саме з їхньою фотографією ми зробили магнітик, який даруємо Альоні за її активність.

Життя триває, ми проводимо різноманітні конкурси та опитування. До слова, опитування, окрім Інстаграму, часто виставляємо і в Телеграм-каналі.

То маємо міцний інформаційний портал, який охоплює різні верстви населення. Наша цільова аудиторія – різновікова. Так, друковану газету «Нове життя» читають чоловіки та жінки віком 45-54, 55-64, 65+; надають перевагу Фейсбук в більшості жінки віком 35-44, 45-54, Телеграм-канал передивляються, як чоловіки, так і жінки – 25-34, 35-44; Інстаграм цікавить більше жінок– 18-24, 25-34. А загальна кількість показів на сайті, за даними Google Analytics, за 28 днів становить 75 тисяч.

То працюємо, виконуючи свої обов’язки, допомагаючи волонтерам та, даруючи радість оточуючим, адже ми з «Нового життя»!

Ірина ВОРОНКІНА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *