П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > КРАЇНА > Витяг про несудимість тепер у Дії

Витяг про несудимість тепер у Дії

Отримуйте один із найпопулярніших документів у застосунку

Витяг про несудимість потрібен у багатьох життєвих ситуаціях: щоб влаштуватися на роботу, усиновити дитину, взяти участь у тендері чи стати на облік у військкоматі.

Щороку документа потребує близько 1 млн українців. Тепер його можна отримати в застосунку. Усе максимально просто, зручно та швидко. Інформація підтягнеться автоматично, якщо дані про вас є в реєстрах

Як отримати документ у Дії?

Перейдіть у розділ Послуги → виберіть Довідки та витяги — Витяг про відсутність судимості → виберіть тип та мету запиту → заповніть дані про себе → надішліть запит.

І все! Якщо інформація є в центральній базі даних і не потребує додаткової перевірки, то витяг формується автоматично. І ви одразу отримаєте його на телефон.

Скористалися послугою? Оцініть її! Вам надійде пуш-повідомлення з пропозицією оцінити сервіс. Поставте протягом 24 годин смайлик у рейтингу від 1 до 5. Поділіться враженнями, щоб ми ставали кращими.

Користуйтеся зручною онлайн-послугою та економте свій час. Цифровізуємося!

Сервіс реалізовано Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством внутрішніх справ за підтримки Європейського Союзу в межах проєкту EU4DigitalUA та ДП «Інфотех».

Сервіс державних послуг Дія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *