П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Східні танці та малювання – захоплення майбутнього модельєра

Східні танці та малювання – захоплення майбутнього модельєра

У Верхній Самарі народилася і виросла Юлія Олександрівна Боярчук. У цьому ж мальовничому селі десять років тому народилася і її донька Валерія. До слова, у 2011 році журналісти «Нового життя» фотографували на День села наймолодшу його жительку і нею була саме Валерія Боярчук.

Так склалася доля, що мама з донькою і сином Гордієм переїхала до Лозової і в шість рочків Лєра пішла і до першого класу загальноосвітньої школи, і до школи східних танців «Хабібі». Тож вже чотири роки юна уродженка Верхньої Самари підкорює своїм талантом сцени України. На рахунку десятирічної дівчинки п’ять золотих та одна срібна медалі за сольні виступи та 12 золотих нагород за групові.

Юлія Олександрівна розповідає:

«Валерія – людина, закохана в село. Для неї Верхня Самара – це дитяча радість, друзі та втілення мрій про відпочинок. Адже в Лозовій у нас навчання, танці і ще раз навчання. Віддати доньку до Школи східних танців захотіла я, бо завжди сама мріяла танцювати, то, мабуть, через доньку і реалізовую власні мрії. Був час, коли їй не хотілося ходити на тренування, але я наполягла на своєму. Зараз бачу, що ми зробили правильний вибір – Валерії подобається це заняття. Втім, найбільше в світі вона любить малювати, а мріє стати модельєром. Коли доньці було лише 4 роки, під її олівцем вже вимальовувалися змістовні картини. Всі її роботи я зберігаю і мрію, щоб вона навчалася ще й в художній школі. На жаль, через карантинні обмеження ми ніяк не можемо зробити цей крок. Але все попереду!»

Зараз розпочалися канікули, і Валерія разом з меншим братиком Гордієм вже гостюють в любій серцю Верхній Самарі. Коли за вікном періщить дощ, талановита дівчинка малює та іноді розважає своїх рідних танцями, в яких вона справжня умілиця.

Оксана Грач

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *