П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > НОВИНИ > КРАЇНА > Новини. Коротко. 24 грудня

Новини. Коротко. 24 грудня

Україна

*** 23 грудня МОУ та ЗСУ вийшли на брифінг з роз’ясненнями щодо нововведень, які викликали чималий суспільний резонанс. За інформацією, що була озвучена на брифінгу, жінки мають стати на військовий облік до кінця 2022 року. Водночас не виключено, що ці строки будуть продовжені.

*** За добу 23 грудня в Україні зафіксовано 6 647 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, 248 людини померло.

*** Уряд  звільнив підприємців, що здійснюють роздрібну торгівлю в сільській місцевості, від обов’язкового застосування реєстраторів розрахункових операцій. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні, 23 грудня, на засіданні Кабінету Міністрів.

*** У Києві 24 грудня оголошено перший рівень небезпеки. Киян закликають бути обережними, пересуваючись містом, і рекомендують дотримуватись порад під час ожеледиці.

*** Компанія “Укргідроенерго” ввела у промислову експлуатацію четвертий гідроагрегат Дністровської ГАЕС потужністю 324 МВт. Станція складатиметься із семи гідроагрегатів загальною потужністю 2268 МВт, що ставить її на перше місце у Європі та на шосте у світі.

*** Перший військово-транспортний літак Ан-178-100Р готовий до випробувань. Перед початком сертифікаційних випробувань Державне підприємство «Антонов» проведе демонстрацію Ан-178-100Р №001.

Харківщина

*** У Харківській області втопився другий рибалка за останні дні. Трагедія сталася в селищі Миколаївка Красноградського району.

*** У Харкові на вулиці Каразіна, 4, сталася аварія на трубопроводі, яким подається теплоносій. У зв’язку з усуненням аварії відключене теплопостачання 42 житлових будинків Київського району.

*** У Харківській області станом на сьогодні оголошено 51 аукціон із оренди та відчуження сільськогосподарських земель. Загальна площа цих земельних ділянок становить 290 га.

Лозівський район

*** 23 грудня, за участі голови Лозівської районної державної адміністрації Володимира Ромаха відбулася чергова сесія Лозівської міської ради під головуванням Лозівського міського голови Сергія Зеленського.

*** Вадим Партала провів чергове засідання комісії РДА з легалізації робочих місць.

Близнюківська громада

*** З робочим візитом у Близнюках побував народний депутат України Олександр Літвінов. Разом з очільником Близнюківської громади Геннадієм Королем він оглянув багатофункціональний екскаватор-навантажувач, придбаний частково за кошти громади і депутатської субвенції. Також депутат побував у центральній лікарні, де триває ремонт в рамках програми “Велике будівництво”.

*** Перелік пунктів обігріву на території Близнюківської селищної ради. Цілодобовий стаціонарний пункт обігріву облаштовано у Близнюківській ЦРЛ по вулиці Калинова, 3. Він розрахований на 40 місць.
Денні стаціонарні пункти розташовані у приміщеннях аптек по вулиці Свободи, 20 та Першотравнева, 114; у магазинах по вулиці Свободи, 10 та 12; на автостанції по вулиці Свободи, 7; в будівлі залізничної станції по вулиці Свободи, 17 та в будівлі колишньої РДА по вулиці Незалежності, 37. Також пункти обігріву облаштовані у приміщеннях колишніх сільських рад, ФАПах, амбулаторіях сімейної медицини та сільських магазинах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *