Головна > ГАЗЕТА > БЕСIДИ,ІНТЕРВ'Ю > Є професія на світі серце віддавати дітям

Є професія на світі серце віддавати дітям

День учителя в Україні відзначають в цьому році другого жовтня. Напередодні цього свята в залі засідань Близнюківської громади зібралися керівники закладів освіти та деякі вчителі. На жаль, воєнний час не сприяє масовим зібранням та урочистому настрою. Втім, професія вчителя унікальна та неординарна, бо кожна людина має свого вчителя. То відкладати святкування не стали.

Вітала присутніх заступник голови Лозівської районної військової адміністрації Юлія Іваненко, яка вручила грамоти від голови РВА та голови райради вчителькам Близнюківського ліцею Світлані Кірсті та Марині Мисик. Приєдналися до теплих слів вдячності за педагогічну працю і секретар селищної ради Сергій Володченко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Леонід Бондаренко.

«Ми дякуємо вам, шановні освітяни, за витримку та незламність, за надійну руку допомоги, яку ви простягнули у важкий час, допомагаючи годувати наших захисників. Ця підтримка неоціненна. Я вірю, що наступного року День вчителя ми проведемо традиційно, зібравши всіх вчителів громади та тих, хто має відношення до освітянської справи, у великому залі нашого будинку культури. А поки що, працюймо в тому режимі, який вимагає від нас воєнне сьогодення», – наголосив Сергій Володченко.

Керівники нагородили грамотами Близнюківської селищної ради вчителів Верхньосамарського ліцею Дмитра Киркача та Валентину Толчій, колективи працівників Близнюківських закладів дошкільної освіти «Теремок» і «Сонечко» та Садовського ДНЗ «Веселка». А всім присутнім подарували гарний настрій працівники культури Олександр Капран, Тетяна Грицай, Юлія Максимчук, Юлія Денисюк та вихованці Олександра Аніскіна.

Урочистості завершилися, а вчителі попрямували до Дошки Пошани, на якій розташовані світлини загиблих на війні чоловіків. Поклавши квіти, вчителі вдивлялися в знайомі обличчя хлопців, адже дехто з них у свій час був їхніми учнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *