П’ятниця, 29 Березня, 2024
Головна > ГАЗЕТА > Пам’яті колеги

Пам’яті колеги

Минуло чотири роки з того часу, як трагічно обірвалося життя нашого колеги, колишнього редактора газети «Нове життя» ОЛЕКСАНДРА ЄВГЕНІЙОВИЧА БУХТАТОГО.

Він був професіоналом своєї справи і користувався глибокою повагою в журналістських колах.

Протягом багатьох років Олександр Євгенійович входив до правління Національної Спілки журналістів України, був її секретарем. Олександр також був кандидатом наук з державного управління. Працював головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України. Був головою екзаменаційної комісії Інституту журналістики за спеціалізацією «військова журналістика».

Бухтатий був одним із «двигунів» відродження військової преси, насамперед, на низовому рівні. Практично весь вільний час присвячував роботі з підготовки видань для військових на передовій. У результаті цієї роботи на фронт регулярно відправлялись спецвипуски та додатки до регіональних видань. За його ініціативою та завдяки його зусиллям на рівні Міністерства оборони 16 лютого було встановлено Днем військового журналіста.

Смерть Олександра Бухтатого – це непоправна втрата для журналістики України в цілому. Йому назавжди залишилось 46 років.

Він був люблячим чоловіком і батьком, турботливим сином і братом, надійним і вірним товаришем, добропорядним, чесним, щирим та життєрадісним.

Світла пам’ять про Олександра Євгенійовича назавжди залишиться в наших серцях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *